Gyógyulj könyvekkel!

fertőzzön az olvasás!

Már nagyon unalmas a hideg! Főleg, folyton beteg valaki a családból... Most összeszedtük a legjobb orvosos, kórházas, otthon pihenős könyveket.Február 15-ig 20% kedvezménnyel tudod megvásárolni a legszuperebb könyveket, betegségről, gyógyulásról, lázas álmokról és igazi győzelmekről!

Ebben a szemlében minden korosztálynak találsz egy gyógyulós történetet! Fedezd fel a mesék gyógyító erejét!

Dani és az elveszett születésnap

Tasnádi István és Jeli Viktória legújabb könyve egy Lewis Carroll-i világba vezeti az olvasót, ahol Danit nem csak a születésnapja elhalasztása fenyegeti, hanem vörös páncélos harcosok, na meg a gonosz Tejbajusz herceg és Málnanyelv hercegnő. 26965.jpgA meseregény egyszerre szól a gyerekekhez és a felnőttekhez is – miközben a gyerekek élvezik az abszurd mesét, amiben még a beszélő gyomnak álcázott manó sem számít meglepőnek, addig a szöveg cinkosan kikacsint néhány poénnal a felnőttekre is. Anya és Apa vitája az antibiotikumról és a homeopátiáról éppen ilyen része a szövegnek, ironikus és humoros is egyben.

Az allegorikus, lázálmos történet végigvezet minket azon, hogyan küzdi le Dani a gonosz Tejbajuszt és Málnanyelvet és egyben a skarlátot is, hogy végül mégis megünnepelhessék az év legfontosabb eseményét, a születésnapját.

Ha arra vágytok, hogy kizökkentsen valami ebből a betegeskedős, influenzás környezetből, Dani kalandja a nektek való!

5 éves kortól ajánljuk. Tedd a kosaradba!Frici a betegágyban

Ízelítőnek nézd meg a Pagony YouTube-csatornáján, hogyan kezdődik Dani kalandos története!

Ha Frici beteg akar lenni, egyszerűen sehogy sem sikerül. Amikor bezzeg osztálykirándulás van, sikerül úgy leesni a lépcsőn, hogy még be 24025.jpgis kell gipszelni a lábát. Na és Szandráéknál persze, hogy eperparti van, amikor Frici allergiás az eperre! Frici úgy érzi, semmi sem sikerülhet, hiszen akármit szeretne, annak az ellenkezője történik. A tanulságos könyvet második osztályos kortól ajánljuk, mivel nagy betűkkel íródott, és a szöveget képek tagolják, így a kezdő olvasók számára sem jelenthet problémát az elolvasása. A peches Frici története mindenkit meg fog nevettetni, és ne aggódjatok: a végén beteg sem lesz és még az iskolából is lóghat egy keveset – ki ne örülne egy ilyen lehetőségnek?

Christine Nöstlinger fiatalkorában festőművész szeretett volna lenni, mégis a gyermeki lélek egyik legnagyobb mesélője lett. Mi az, amit olyan pontosan meg tud mutatni a kisiskolásoknak és a szülőknek?
7 éves kortól ajánljuk.Itt tudod megrendelni!
Doktormesék - Katonadolog, Holnapra kutya bajod

Igaz Dóra doktormeséi azért nagyszerűek, mert megmutatják a gyerekeknek, hogy a betegségek nem feltétlenül rémisztőek,24360.jpg ahogyan az orvosoktól és a vizsgálatoktól sem kell 21976.jpgfélni. Legyen szó allergiáról vagy horzsolásokról, a gyerekek nyelvén mutatja be, mi történik pontosan és hogyan kell kezelni, éppen ezért nem fognak annyira megijedni, ha a való életben is szembe jön egy ilyen szituáció. Ha az orvosi váróban ültök, csak kapjátok elő valamelyik doktormesét, és rögtön nem lesz olyan feszült a várakozás – és még az idő is gyorsabban eltelik. A másik szuper dolog a doktormesékben, hogy az óvoda biztonságos és minden gyerek által ismert falai között zajlik a mesék többsége, ezért könnyebben tudnak azonosulni a szereplőkkel, akik maguk is olyanok, mint akármelyik óvodás: kíváncsiak, kalandvágyók és természetesen mindig történik velük valami.4 éves kortól ajánljuk.Az akció keretében 20% kedvezménnyel lehet a tied mindkét kötet!Medve szipog

Amikor az ember beteg, hajlamos sokkal rosszabbnak képzelni a helyzetét, mint amilyen valójában.21265.jpgÍgy van ezzel Medve is, aki gyakorlatilag az utolsókat rúgja, a nátha teljesen ledöntötte a lábáról. Még szerencse, hogy Egér barátja némi cinizmussal fűszerezve minden kérését teljesíti, még a végrendelet megírásában is segédkezet nyújt – a minimum, hogy ezért az övé lesz majd a piros görkorcsolya. Ez a mese megtanít arra, hogy figyeljük oda, mire van valójában szüksége a másiknak és szembesíti az olvasókat azzal, mennyire komikus az önsajnálat – mind ismerünk olyan embert, aki bolhából is elefántot csinál, így nem csak a gyerekeknek tanulságos, hanem akár egy jelzésértékű ajándék is lehet ez a vicces könyvecske."A Medve sorozat ízig-vérig angol.  lépcsőházas ház, a kicsi, hurráoptimista egér, a nagy, mogorva angol medve, a mizantróp és hipochonder angol úr..." - olvasd el itt, hogyan érdemes ezt a könyvet kézbe venni!A Medve szipog című felejthetetlen képeskönyvet itt tudod kedvezményesen a kosaradba rakni!Doktor Maszat

3 éves kortól ajánljuk.

Maszat csúnyán megfázott. Köhög, és a torka is fáj, 18714.jpgde Hóchóc hiába kérleli, inkább a kisautóival játszik, mint hogy bevegye a kanalas orvosságot, vagy megigya a finom mézes teát. Amikor azonban a víziló és a zsiráf is elkapják a náthát, Maszat rájön, hogy csak úgy veheti rá őket, hogy bevegyék az orvosságot, ha ő maga mutatja meg nekik, hogyan kell. A betegség hamar visszavonulót is fúj, hiszen az orvosság megteszi a hatását, így már nem rondít bele többé a játékvonatok pöfögésébe a betegek köhögése. És aki meggyógyult, ehet egy finom Maszat-szeletet! A főhős kedvenc csemegéjét te is pillanatok alatt elkészítheted, akár gyerekek társaságában is!

A Maszat-meséket nem véletlenül szeretik a gyerekek és a szülők is, hiszen a mindennapi szituációkhoz kínál megoldást számukra kedves, egyszerű történeteivel.2 éves kortól ajánljuk.Rendeld meg a Doktor Maszat című könyvet és gyógyulj meg, hogy felfalhasd az összes Maszat-szeletet!
Fásli utcai állatkórház

Ebből a mesekönyvből megtudhatjuk, mi minden történhet egy kórházban. Na persze kicsit nyakatekert módon, hiszen ide mindenféle állatot beengednek, 21453.jpgde embereknek tilos! Itt kezelik a túlsúlyos nyúl urat, a torokfájós farkaskutyát, kiütéses oroszlánokat és mindenféle egyéb furcsa betegségben szenvedő állatokat. Az intézményvezető Dr. Professzor Termesz pedig külön feladatot is ad az olvasók számára: kis méretének köszönhetően alig lehet észrevenni a képeken, így előttünk áll a feladat, hogy észrevegyük. Ráadásul különböző áááállati információkat tudhatunk meg, például, hogy hány kilométer per órás sebességgel tüsszentünk, és hogy mennyi az átlag testhője egy békának egy emberhez képest.
Informatív, nyelvi humorral átszőtt mesekönyv 4 éves kortól.Tedd is gyorsan a kosaradba, amíg elérhető kedvezményes áron!

Február 15-ig 20% kedvezménnyel tudod megvásárolni a legszuperebb könyveket, betegségről, gyógyulásról, lázas álmokról és igazi győzelmekről! Lapozz az akcióra és szemezgess a hősökről, várt és váratlan kalandokról szóló mesekönyveink között!Navratil Dominika 

Kapcsolódó termékek