Jön, jön, jön!

A Pagony februári könyvei

A tavalyi óriási könyveső után sem álltunk meg, máris itt vannak a legújabb Pagony-könyvek! Az évet három népszerű, kisebbeknek szóló sorozattal indítjuk, Anna Woltz pedig a Black Box és a Száz óra sötétség után most a felsősöket célozta meg új regényével. Olvasd el, mikkel készültünk nektek februárra!

A LEGKISEBBEKNEK

Rotraut Susanne Berner: Misu mindenre kíváncsi

25442.jpgA nyúlfarknyi mesék folytatódnak! Misu, a főszereplő kisnyuszi olyan, mint minden kisgyerek – okos, kíváncsi, örökmozgó, néha akaratos és makacs. Nincs kedve cipőt húzni vagy szépen enni, nem akar lefeküdni, vigyázni a kistestvérére, legszívesebben egész nap tévézne. De imád az unokatestvérénél matracon aludni, az oviban a többiekkel játszani, kettesben kalandozni a papájával vagy társasozni.

Az egy-két oldalas rövid történetek a legkisebbek mindennapjairól szólnak, és segítenek ráismerni a hétköznapok nehézségeire és szépségeire - kicsiknek és szüleiknek egyaránt.

Kor: 2-5

A sorozat első kötetét, a Misu, a kisnyuszi - Nyúlfarknyi meséket itt tudod megrendelni!

Tedd a könyvet a kedvenceid listájára addig is, amíg megjelenik!

Vadadi Adrienn - Igor Lazin: Dani biciklizni tanul

25445.jpgDani vágyakozva nézi a gyerekeket. Mindenki olyan jól érzi magát: motorozik, rohangál, triciklizik. De ő mindenképp biciklizni akar, kétkerekűn, pedáloson. Hiába, még mindig nem megy! Ám mire délután lesz, ő is megtanul biciklizni és együtt száguldozhat a többiekkel. Máskor meg az álmosság miatt nem sikerül csatlakoznia a csoporthoz - még szerencse, hogy az ásítás és a nevetés is ragadós, így végül az egész csoport és az óvó néni is jobbra-balra dőlnek a nevetéstől.

Vadadi Adrienn legkisebbeknek szóló sorozata a jól ismert szereplőkkel segít a kicsiknek feldolgozni a mindennapi óvodás élet konfliktusait és újraélni örömeit, empátiára nevel és megkönnyíti a beilleszkedést. Óvodára készülőknek és gyakorlott óvodásoknak egyaránt ajánljuk!

Kor: 2-5

Az előző két kötetet, az Ákos óvodába megy-t itt tudod megvásárolni, a Maja barátokra lelért pedig ide kattints!

Vadadi Adrienn könyvét itt tudod a kedvenceid listájára tenni!

AZ EGGYEL NAGYOBBAKNAK

Milos Macourek: Matyi és Sári mindent megold

Matyi és Sári a harmadik béből (no meg Jonatán kutya) visszatér!

25446.jpgHőseink, ha lehet, még az eddigieknél izgalmasabb kalandokba keverednek, de a minden kívánságot teljesítő telefonkagyló szerencsére a rendelkezésükre áll: tolvajokat és emberrablókat fognak, sőt, ha kell, ők maguk válnak betörővé! Ki gondolná, hogy mennyi veszéllyel fenyeget az, ha a szomszéd Petyuskára kell vigyázniuk? És mi történik akkor, ha a telefon rossz kezekbe kerül?

Zseniális szöveg, zseniális rajzok, sok-sok nevetés a cseh gyerekirodalom legnagyobbjaitól: kell ennél több?

Kor: 5-10

Ha érdekel az első két kötet, csapj le rájuk! A Matyi és Sári az iskolábanért kattints ide, de ha a Matyi és Sári nyaral az, ami még nincs meg, rendeld meg itt!

Kattints ide, és tedd a könyvet a kedvenceid közé!

FELSŐSÖKNEK

Anna Woltz: Tess és én – életem legfurcsább hete

25444.jpg
"A vakáció első napján a bátyám eltörte a lábát. Szóval elég rosszul járt, de nekem pont ez volt a szerencsém, mert a rendelőnél találkoztam Tess-szel. Tess szeme barna, és arany pöttyöcskék vannak benne. Sosem kér bocsánatot és szeret parancsolgatni. Az apja nem is tud arról, hogy létezik.

Csak egy hete van, hogy megismerje az apját. Nekem is csak egy hetem van, hogy vele legyek. Úgyhogy segítek neki. Egy hétig vagyunk a szigeten, de ez életem legfurcsább és legboldogabb hete."

Töltsd Tess-szel és Samuellel ezt a lélgezetelállítóan izgalmas hetet, amelynek során a tizenegy éves Tess megszelídíti az apukáját, a tízéves Samuel pedig rengeteget gondolkodik barátságról és családról, örök búcsúról és első szerelemről.

Kor: 10+

Tedd Anna Woltz új regényét a kedvenceid listájára!

Kapcsolódó termékek