Egy igazi ajándékkönyv ötéveseknek és egy lírai mesekönyv

Pagony újdonságok

A nagysikerű 3 éves lettem! valamint folytatása, a 4 éves lettem! nagyon kedvelt válogatások. Most végre az ötévesek is ünnepeltethetik a születésnapjukat egy önálló antológiával.
Bendl Vera elgondolkodtató, beszélgetős okos meséi segítenek elindítani a közös gondolkodást és beszélgetést a Matyi tigrissel álmodik című kötetben.

tovább...

5 éves lettem!

Ismerd meg korosztályos mese- és versgyűjteményeinket!

Ötévesnek lenni nagyszerű dolog! Emlékszem, én akkor kaptam meg az első kétkerekű biciklimet, ráadásul pótkerék nélkül! Elsétálhattam a házunk mellett lévő játszótérre egyedül és végre egy aranyhal büszke gazdájává válhattam. Nagy dolog ez a gyerekek életében, hiszen egyre inkább önállóak, a nagymozgásuk mellett a gondolkodásuk is fejlődik, ezáltal hosszabb meséket is képesek végig figyelemmel kísérni. Mindezeket figyelembe véve készült el a Pagony meseantológia sorozatának legújabb kötete, az Ötéves lettem! Tudj meg mindent a sorozatról itt!

tovább...

Vadadi Adrienn: A 4-es metró

Olvass bele az 5 éves lettem! antológiába!

A nagysikerű 3 éves lettem! és 4 éves lettem! antológiák után most megérkezett a várva várt 5 éves lettem! vers- és mesegyűjtemény! A kötetben ismét a Pagony legkedveltebb szerzői mesélnek, ezúttal kifejezetten az ötéveseknek. Olvassátok el együtt Vadadi Adrienn történetét egy izgága kisfiúról, és egy szuper kirándulásról!

tovább...

92. Ünnepi Könyvhét

Nagyszerű Pagony- és Tilos az Á- könyvek 2021-ből

Mi nagyszerűen éreztük magunkat a Könyvhéten, reméljük, ti is! Azoknak, akik esetleg lemaradtak volna róla, most összegyűjtöttünk minden Pagony és Tilos az Á újdonságot, amit a Vigadó téren bemutattunk. Az egyszerűség kedvéért nem a megjelenés dátuma szerint rendeztük a könyveket, hanem életkori ajánlás alapján haladtunk az egészen kicsiktől az egészen nagyok felé. Kattints és ismerd meg a legeslegújabb könyveinket!

tovább...