Egyedül egy egész regényt!

Ismerd meg a Zseblámpás könyveket!

A 7-10 évesek az a korosztály, aki már igénylik az összetettebb olvasmányokat, és bár még nem adnánk a kezükbe egy 300 oldalas regényt, szeretnénk, ha örömmel olvasnának. Nagyon fontos, hogy olyan könyvek közül választhassanak, amik egyszerre jelentenek kihívást és sikert, ugyanakkor maiak, szórakoztatóak és lekötik a figyelmüket.
A cél az, hogy a gyerekek élvezzék az olvasást, így a Zseblámpás könyvek egytől egyig vidám, kalandos és pörgős olvasmányok. Tudj meg róluk mindent!

tovább...

Elő a zseblámpákat!

Érkeznek az új Zseblámpás Könyvek!

Akik már túljutottak a kezdőolvasó szinten, de akiknek egy hosszú regény még túl nagy falat lenne, nekik ajánljuk a Pagony egyik legújabb sorozatát, a Zseblámpás Könyveket! Izgalmas sztorik, szellősen szedett szöveg, egyszerűbb szóhasználat, de megannyi kaland! És most legnagyobb örömünkre tovább bővül a sorozat, idén tavasszal három új kötettel is! Ismerd meg őket a Bartók Pagony üzletvezetőjének cikkéből!

tovább...

Egy alsónadrág balszerencséje

Rádai Andrea: Tündérek a tajgán. Olvass bele!

Megérkezett Rádai Andrea első regénye, egy igazán vagány tündérmese! A Tündérek a tajgán egy varázslatos utazás tele kalandokkal. Olvass bele!

tovább...

"A legjobban félálomban tudok történetet szőni"

Ismerd meg Rádai Andreát!

Bemutatjuk Rádai Andreát, a Tündérek a tajgán szerzőjét! A szemfüles olvasóknak talán már ismerős lehet a neve, ugyanis rengeteg nagyszerű gyerekkönyv magyar fordítását köszönhetjük neki. Most első saját könyvéről, hihetetlenül vagány főhőséről és vonatos kalandjairól kérdeztük. Olvass tovább!

tovább...