Amit a halak komálnak

Megérkezett a Jaj, ne már! - mondta a hal

Azt gondoltátok, a horgászat unalmas? A halakkal semmit se lehet kezdeni? Nos, Dániel András rácáfol erre a legújabb könyvében. Meghökkentően humoros, fergetegesen fantáziadús ez a történet nélküli történet! Megdolgoztatja az ellustult "fantáziaizmokat", Kicsibácsi és Kicsinéni rajongóinak pedig egyenesen kötelező! Csobbanjatok bele!

tovább...

Megérkezett a Jaj, ne már! - mondta a hal!

Olvass bele Dániel András legújabb könyvébe!

Újabb fantasztikusan fantáziadús könyvvel lepett meg minket Dániel András. Megtudhatod, mi jár egy horgász fejében, és talán azt is, mi minden foglalkoztatja a halakat! Olvasd el a Jaj, ne már! - mondta a hal első fejezetét!

tovább...

Szeretek olyanokról mesélni, akikben első ránézésre nincsen semmi „mesés”.

Dániel Andrással beszélgettük

Itt van Dániel András legújabb kötete, mely ezúttal három pecásról, három halról, egy kislányról és egy vízimanóról mesél! A szerzőt most erről az egészen egyedi hangulatú könyvről kérdeztük. Olvass tovább!

tovább...

Végre itt van a 93. Ünnepi Könyvhét!

Ismerd meg az újdonságainkat!

Fantasztikus programokkal, és persze szuper, új könyvekkel várunk a Vigadó téren. Kicsiktől a nagyokig mindenkinek van valamilyen meglepetésünk! Ebből a szemléből megismerheted az összes könyvheti újdonságunkat! Kattints, és olvass tovább!

tovább...