Négy dolog, amit az óvodások szívből utálnak

részvételi kutatásunk alapján

Rendkívül tudományos vizsgálódásaink eredményeit ismerhetitek meg. Adataink reprezentatívak, módszereink professzionálisak, eredményeink sziklaszilárdak: egy Facebook-bejegyzésben kérdeztük meg tőletek mit utálnak a legjobban az oviban a gyerekeitek és unokáitok.

tovább...

A 3-5-8 perces mesék titka

Segítő mesék minden alkalomra

tovább...

3-5-8 perces magyar mesék

Négy válogatás a legjobb kortárs szerzőktől

Praktikus, sokszínű és minden alkalomra megfelelő meseválogatást keresel, amiben sok-sok mese van, hogy biztosan kitartson egy távoli nyaralás alkalmával vagy a hosszú, téli hónapokban? A 3-5-8 perces mesék-sorozatban biztosan találtok olyat, amiből minden este tud választani valami izgalmasat a gyerkőc. A sorozatban nagy örömünkre egyre több magyar meseválogatás is szerepel a legjobb kortárs szerzőktől. A fantasztikus szerzőgárda nem csak azt garantálja, hogy szuper, változatos meséket olvashattok minden kötetben, de arra is lehetőséget adnak ezek a válogatások, hogy egy könyvben ismerjétek meg a kortárs gyerekirodalom színe-javát. Ebben a cikkben összegyűjtöttük az összes magyar kötetet. Ismerd meg őket mind!

tovább...

Ovira fel!

3-5-8 perces Ovis mesék

Megérkezett a 3-5-8 perces mesék legújabb része, amiben csupa csodás ovis mesék várnak! Így szeptemberben nem is lehetne aktuálisabb a téma, hiszen az iskolába becsengettek, az ovisok és óvó nénik pedig visszafoglalták az óvodát. Hangolódjatok ti is ezekkel a szuper ovis mesékkel! Olvasd el a Bartók Pagony üzletvezetője, Odett ajánlóját!

tovább...

Megették az ovit

Olvasd el Dániel András meséjét!

Megérkezett a 3-5-8 perces ovis mesék! Ennél szuperebb óvodásoknak szóló antológiát még nem láttunk. Csupa-csupa szórakoztató, elgondolkodtató és vicces ovis mese, ráadásul a legjobb kortárs magyar szerzők tollából. Olvasd el Dániel András meséjét a kötetből!

tovább...

Sütihasználati beállítások