10+1 szuper könyv a nyárra

Ezeket pakold be a bőröndbe!

Készülj velünk a nyaralásra, mert a vakáció nemcsak a strandolás, a fagyi, a városnézés, hanem a végtelen olvasás ideje is! A Pagony és a Tilos az Á Könyvek minden korosztály számára izgalmas, igazi nyári olvasnivalót kínálnak. A következő cikkben összegyűjtöttük azokat a könyveket, melyeket akár a tengerpartra, akár a hegyekbe, akár a nagyszülőkhöz magatokkal vihettek, de ott a helyük a táborozós hátizsákban is!

tovább...

Tour de Pagony

Fedezd fel biciklivel a Pagony budapesti üzleteit! A Tour de Pagony egy olyan biciklitúra, ahol amellett, hogy biciklizel, még a Pagony boltokat is felfedezheted.

Juss el egy nap alatt minél több Pagonyba, mi pedig megajándékozunk a teljesítményedért!

tovább...

"Én csak a tétnélküliséget hozom"

Szabad alkotás Agócs Írisszel

Befutott Agócs Írisz legújabb könyve, ami (újra) megszeretteti a rajzolást gyerekekkel és felnőttekkel egyaránt! A Vonalból kimenni ér! megmutatja, hogy nem csak krumplikból, de foltokból is lehet csodálatos képeket rajzolni. A szerzővel kreativitásról, alkotókedvről és a felszabadult rajzolás mámoráról beszélgettünk. Olvass tovább!

tovább...

“Miért ne?”-ből sikeres szerző

Minden egy helyen Czernák Eszter könyveiről

Czernák Eszter gyerekkönyvírói karrierje úgy kezdődött, mint egy hollywoodi film. Röpke három év alatt pedig a Pagony egyik legkeresettebb írója lett. Kíváncsi vagy rá, hogyan? Ebből a cikkből megismerheted karrierjének történetét és eddig megjelent könyveit! Olvass tovább!

tovább...

"Alaposan feltekertem a furalény-generátort..."

Dániel Andrással beszélgettünk

Mitől könyv a könyv? Lehet-e – akár felnőtteknek is – képekkel mesélni? Mi mindent lehet elmondani az emberekről kitalált, furcsa lényeken keresztül? És vajon hogyan látja Dániel András az utcán jövő-menőket?

Olvass tovább, és kiderül!

Megérkezett a szerző legújabb könyve, a Mindenki mászkál!

tovább...

Bemutatjuk Sipos Fannit

Ismerd meg a Rókazsolt a Margitszigeten illusztrátorát!

A Rókazsolt a Margitszigeten képei első pillantásra magukkal ragadnak bárkit, aki csak felcsapja a kötetet. Nagyon nehéz elhinni, hogy ez a rajzoló, Sipos Fanni első könyvillusztrátori munkája. Pedig így igaz! Ebből az interjúból megtudhatod, hogyan lesz valakiből illusztrátor, és azt is, hogyan születtek ezek a szemet gyönyörködtető rajzok a Rókazsolt lapjain. Olvass tovább!

tovább...

Nyári egész napos Pagonyfeszt a Kristályban

Találkozzunk május 27-én a Margit-szigeten!

Ezúttal egy HATALMAS, egész napos családi programmal várunk minden kicsit és nagyot a Margit-szigeten sok-sok kinti- és benti programmal!

A részletekért kattints ide!

tovább...

A villamos - könyvbemutató és családi délelőtt

Várunk április 22-én a Lóvasúton!

Itt a könyv, amiben minden benne van, amit a villamosokról tudni akartál! Ennek örömére egy ízig-vérig villamosos családi délelőttel kedveskedünk a kicsi és nagy rajongóknak!

tovább...

Viszek egy szívet

Költészet napi könyvbemutató és kiállítás

A magyar költészet napja alkalmából gyere, és vigyél egy szívet magaddal!

Április 13-án a Képezőben mutatkozik be Győri Hanna Viszek egy szívet című antológiája, és a kötet illusztrációból egy tárlatot is megcsodálhattok.

tovább...

Sütihasználati beállítások