ÉV VÉGI OSZTÁLYKÖNYVEK ALSÓSOKNAK

AJÁNLAT ISKOLÁK, TANÁROK, KÖNYVTÁROSOK SZÁMÁRA

Kedves pedagógusok!

Az év végi jutalomkönyv kiválasztása mindig nehéz feladat, ha szeretnénk valóban személyre szóló, az érdeklődési körnek megfelelő, nem nyomasztóan nehéz, de mégis minőségi olvasmányt adni a diákok kezébe. Ehhez szeretnénk most segítséget nyújtani az alsó tagozaton tanítóknak a Pagony kiadó kínálatából merítve.

tovább...

Kötelezők között

Kortárs irodalom az általános iskolától a gimnáziumig

Pedagóguskonferenciát szervez a HUBBY és a MTE 2021 nov. 5-6-án, melyre minden pedagógust és érdeklődő szülőt szeretettel várnak. Az előadások és a workshopok elsődleges témája a kortárs gyermek- és ifjúsági irodalom, de emellett szó esik még a digitális oktatás tapasztalatairól, a NAT 2020 utáni tankönyvhelyzetről és olyan könyvekről is, melyek az irodalom elmélyültebb, de nem tankönyvi megismerését segítik. Olvass tovább a részletekért!

tovább...

Egy téma - több forma

Versíró pályázat középiskolások számára

November 15-ig van időd!!! Írj verset! Aztán írd meg újra - hosszabban! Vagy rövidebben. Versíró pályázatunkban arra hívunk, hogy kísérletezz a költemény hosszával, írd meg ugyanazt a témát több formában. Bontsd ki a haikudat egy ódába, vagy sűrítsd a balladádat egyetlen szóba!

tovább...

Trikó és Nyamm újabb kalandjai

Kreatív íráspályázat 3-4. osztályos tanulók részére

A beküldési határidő november 15-re változott!!! Te melyik korba vinnéd el Nyammot és Trikót? Írd meg egy rövid történetben!

tovább...

Helló, hősöm!

Kreatív íráspályázat felső tagozatos diákok számára

Meghosszabbítottuk a leadási határidőt november 22-ig!!! Elő a tollakkal, felsősök! Na jó, a billentyűzet is megteszi. Írjátok át, írjátok újra, vagy folytassátok kedvenc hősötök történetét!

tovább...

Társasjáték pályázat nagycsoportos óvodásoknak

Tervezzetek Boribon-játékot!

Szeretitek Boribont? És a társasokat? Akkor tervezzetek egy szuper játékot az ovis csoporttal és a kedvenc mackónkkal! Nyerjetek értékes könyv- és játékcsomagot az óvodának!

tovább...

Óvodai tevékenység - és foglalkozásterv

Verselés, mesélés

Egy újabb szuper ovis foglalkozástervet hoztunk! Kattins és már le is töltheted!

tovább...

Mennyire ismered a két kis dínó sorozatot?

JÁTÉKOS VETÉLKEDŐ

tovább...

Tevékenység/Foglalkozásterv: Verselés, mesélés 2. rész

tovább...