Szerepelj egy képen a kuflikkal!

Itt az új társas az elhagyatott rét lakóival

Kuflis társasból szerintünk sosem elég, különösen, ha ennyire különleges és formabontó, mint a legújabb játék. A Kukucskáló kuflik eszméletlen kreativitásra ösztönöz, nagyon vicces, és imádjuk, hogy egészen másképp kell hozzá gondolkodni, mint azt bármely más játéknál megszokhattuk. Mi mást is várhatnánk egy kuflis társastól? Olvass tovább!

kukucskalo_kuflik_3d_crop_1000px.jpgDániel András mókás, fura és imádnivaló karaktereiről kimondhatjuk, hogy saját világot teremtettek. A , plüssök, mesefilmek mellett már társasok formájában is találkozhattok az elhagyatott rét lakóival. Ha ismered a korábbi kuflis játékokat, akkor most gondolj valami egészen másra: ilyen társast még nem láttál! Mutatjuk.

Talán nem túlzunk, ha azt mondjuk, kibontás után egy percen belül már játszhatjátok is. Ha egy pikk-pakk előkapható, szórakoztató játékot keresel az ovisodnak, akkor megtaláltad. Mindössze néhány kép kell hozzá Fityircékről, egy homokóra (itt jegyezzük meg, hogy valamiért a gyerekek imádják azokat a tárasokat, amikben van egy homokóra), és ti! Indulhat a móka.

Szerezd be itt!


kukucskalo-1.jpegA játék további nagy előnye, hogy bárhova magatokkal vihetitek, sőt! Minél különlegesebb helyszínre mentek, annál többet tudtok kihozni a társasból és magatokból is. Merthogy itt te és a játék kéz a kézben jártok: válassz egy képet a kedvenc kufliddal, és most ne aggódj, hogy a kép lukas! Ennek így kell lennie. Ugyanis neked kell kiegészíteni egy odapasszoló, lehetőleg nagyon vicces háttérrel.

Nem szeretnénk nagyon komoly irányba terelni a szót, hiszen ez a játék tényleg a laza, felhőtlen szórakozásról szól, de nem titkolhatjuk el, hogy még hasznos is. Hihetetlen kreativitásra ösztönöz (igen, annak is menni fog, aki tart a kreatív megnyilvánulásoktól), egészen másfajta gondolkodást kíván, mint általában a társasok, és a kicsiknek még segít is a világ megismerésében. Nézd csak meg: ugyanaz a kép mennyire más lesz attól, ha egy csobogó patak elé tartod, ha a farmernadrágod anyagával egészíted ki, vagy ha maga a kék ég lesz a kép kiegészítője. Erre mindenki rá fog csodálkozni, aki elkezd a Kukucskáló kuflikkal játszani.

Tedd a kosaradba!

A játék lényege tehát, hogy egészítsd ki a képet egy megfelelő háttérrel. Ha Pofánka tart a kezében egy képkeretet, vajon mit ábrázolhat az a kép? Talán az orrodat? A sarokban szundikáló kutyádat? Vagy a rumlit a tesó szobájában? Bármit kitalálhatsz, biztosan szuper vicces lesz!

kukucskalo_kuflik_kiteritett_2_doboz_hattal.jpgA legkisebbek is megtalálják a szórakozást ebben a társasban, akár már egy-két évesen is. Ugyanis a lukas képekhez tartoznak beleillő alakzatok, amikkel vígan el tud bíbelődni a pici mint formaberakós játékkal. Ha ilyen korú a gyereked, akkor az a jó hírünk, hogy még nagyon sokáig tudjátok játszani, annyi új színezetet fog kapni ez a társas a következő években. Ha pedig a kistesó ilyen pici, akkor azért fogod szeretni, mert amíg a naggyal már az eredeti szabályok szerint játszotok, addig közben a kicsi simán formaberakózik. Nem lehet gyakran olyan társast találni, amivel egyszerre több korosztály is tud játszani, de a Kukucskáló kufik ilyen!

Igazi kaland vár rátok az elhagyatott réten. A házigazdák pedig Fityirc, Zödön, Hilda, Bélabá, Pofánka, Titusz és Valér. Egészítsd ki magatokkal ezt az illusztris társaságot!

Tedd a kosaradba itt!

További kuflis társasokért klikk ide!

Itt pedig mindent megtudhatsz, amit csak a kuflikról tudni akartál!

Kapcsolódó termékek