A nagy magyar plázaregényt nem én fogom megírni

Interjú Sepsi Lászlóval, az Ördögcsapás szerzőjével

Sepsi László egyedi módon ötvözi a thriller, a krimi, a road movie és a fantasy műfaji elemeit az Ördögcsapásban. A céljaik érdekében akár az ördöggel is szövetkező, kilátástalan helyzetű, vidéki fiataloknak kegyetlen gyorsasággal kell szembesülniük a felnőtté válással. 

Te mire lennél képes, hogy valóra váljon a legnagyobb álmod?

tovább...

Ha unod az életed, kicserélnéd egy másikra?

Az Ördögcsapás hősei megkapják a lehetőséget

Egy porfészekben élsz, a jövődet máris unod, a barátaidból eleged van. Valaki azt mondja, új sorsot kaphatsz, olyat, amilyenre vágytál.Megkötnéd az alkut?Az Ördögcsapás hősei megkötötték...

tovább...

Ha odaér, egyetlen dolgot akar majd: felfalni mindhármunkat

Olvasósarok: Ördögcsapás

Sepsi László egyedi módon ötvözi a thriller, a krimi, a road movie és a fantasy műfaji elemeit az Ördögcsapásban. A céljaik érdekében akár az ördöggel is szövetkező, kilátástalan helyzetű, vidéki fiataloknak kegyetlen gyorsasággal kell szembesülniük a felnőtté válással.

Te mire lennél képes, hogy valóra váljon a legnagyobb álmod?

tovább...

Ha fáj, nagyon fáj

A Tilos az Á új tavaszi könyvei

A Tilos az Á Könyvek négy nem mindennapi könyvvel kezdte az évet. Sokkoló témaválasztás, meghökkentően új látásmód, nem várt megoldások! Mind a négy regénynek nagy a tétje, és ami még közös bennük, hogy valóban képesek kíméletlenül őszinték lenni az olvasóhoz. Ismerd meg a Tilos az Á könyvek újdonságait!

tovább...