Óvodások karácsonya

Elérkezett az év legvarázslatosabb időszaka, a karácsony, az advent. Abban mindannyian egyetérthetünk, hogy ez az ünnep az óvodás korosztály számára a legizgalmasabb. Telis-tele van megmagyarázhatatlan csodákkal, amikben a kisgyerekek hisznek legőszintébben, legyen az mindennapi vagy egyszeri és megismételhetetlen. Nézd meg, melyik könyveket ajánljuk nekik!

tovább...

A legjobb ünnepi mesék

Összebújós történetek minden estére

Mit hozzon a Mikulás vagy a Jézuska, ami valóban tükrözi az ünnepi készülődés szellemiségét? Ami tele van kedves, téli hangulatú, ünnepi mesével? És ami ahhoz is hozzásegít, hogy le tudjatok lassulni, és valóban, fejben is megérkezzetek az ünnepekre? A mi tippünk a 3-5-8 perces mesék Mikulásra és karácsonyra. Olvass tovább, van pár ötletünk, amivel nálatok is stresszmentesebb lehet a december!

tovább...

A 3-5-8 perces mesék titka

Segítő mesék minden alkalomra

tovább...

"Az ünnep azé, aki várja"

Ismerd meg ünnepi mesekönyveinket!

Folytatjuk a karácsonyi mesék csokorba gyűjtését! Ezúttal a kedvenc pagonyos karácsonyi meséinkről olvashattok: vannak köztük egészen frissek és korábban megjelentek is. Találjátok meg a kedvenceiteket ti is!

tovább...

Hogyan legyél a gyereked cinkosa?

3-5-8 perces mesék viccelődéshez és bolondozáshoz

Mit kezdj a hisztivel? Mit tegyél, ha nehezebb napotok van? Hogyan legyél a gyereked cinkosa a nehéz helyzetekben? Miért fontos a közös bolondozás? A sok kérdésre ebben a cikkben keresd a választ!

tovább...

Hadd bújjak anyához!

Olvass el egy háromperces mesét a sorozat legújabb részéből!

Végre új résszel bővülnek a 3-5-8 perces mesék - olvasd el az első történetet a kötetből!

tovább...