Rendezd be saját törpekönyvtárad! – Horváth Ildi Irány Észak című meséje nyomán

Horváth Ildi az Irány Észak című kötete megjelenéséig elsősorban illusztrátorként vált ismertté, de az idei könyvhéten szerzőként is debütált a törpecsaládról szóló könyvével. Az illusztrátornő egy szűkös körülmények között élő törpecsalád kalandjait beszéli el, lendületes rajzaival kísérve a történetet.

tovább...

Tavasz, nyár, Jókai bableves

Nyári interjú-sorozat 1. - Horváth Ildikó

Ismerd meg az Irány Észak - Egy törpecsalád kalandjai című mesekönyv író-illusztrátorát, Horváth Ildit, egy szuperlaza nyári interjún keresztül!

tovább...

Cirmi az első háziállat

Avagy a Galád család színrelép

Horváth Ildi első saját mesekönyve az összebújós meék hangulatát varázsolja eléd. Ismerd meg ebből a fantáziával teli részletből  a törpegyerekeket, Pirost és Menyust, ez a részlet meg különösen tetszeni fog neked, mert sok családban merül fel a kérés: "háziállatot szeretnénk! " Hogy sikerrel járnak- e a könyvbeli törpegyerekek, az kiderül a részletből, aztán keresd az Irány észak! - Egy törpecsalád kalandjai című könyvet!

tovább...

Törpék minden mennyiségben

Horváth Ildi: Irány Észak!

Horváth Ildiillusztrátor most nemcsak rajzol, hanem elmesél egy felejthetetlen történetet a Galád családról. Miért különleges mindez? Ismerd meg a mesekönyvet a cikkből!

tovább...