Újdonságok Gyereknapra!

Itt a gyereknap, és mi lehetne szuperebb ajándék egy jó könyvnél? Persze, hogy semmi, úgyhogy gyorsan össze is gyűjtöttünk egy csomót, hogy kedvetekre válogathassatok!

tovább...

Idén sem marad el a Könyvfesztivál!

Hatalmas online szemle!

Tavaly ilyenkor szívből hittünk abban, hogy idén már személyesen találkozhatunk a Könyvfesztiválon. Végül nem így alakult, de nem estünk kétségbe: készültünk nektek egy hatalmas szemlével, amiben minden idén megjelent könyvünkről olvashattok, egészen úgy, mintha a fesztiválon beszélgetnénk.
Böngésszetek kedvetekre, lapozzatok bele online a könyvekbe, és reméljük, jövőre már tényleg együtt lehetünk!

tovább...

Öt új könyv a Pagonytól

Megmentjük Einstein életét, segítünk olvasni tanulni és Shakespeare-t olvasni is

Új sorozatunkban, melynek első kötete most jelent meg Shakespeare drámák prózai átiratai olvashatók népszerű kortárs ifjúsági szerzők tollából. Új kiskamaszoknak szóló könyvünkben a főszereplő kislány egy hatalmas óceánjárón kerül időcsapdába. Végül pedig három kötettel is folytatódik a Pagony olvasástanulásban segítő sorozata, a Most én olvasok! - Bendl Vera, Kiss Judit Ágnes és Mészöly Ágnes kötetei biztosan megszerettetik a betűket a gyerekekkel.

tovább...

Ezek a kalózok kincsek!

Kiss Judit Ágnes kalózait ti is imádni fogjátok!

Hát ez is eljött végre! Kiss Judit Ágnes kezdő olvasóknak ír a Most én olvasok! sorozatban. Főszereplőit, a kalózcsaládot ráadásul már ismerhetitek a Zsálya hercegnőből! A kalózok és a vajas keksz után most megérkezett a folytatás: a Kincs a roncson!

tovább...