Ismerd meg Takács Viktóriát!

Interjú Takács Viktóriával

Takács Viktória nemrég mutatkozott be a Pagony Kiadónál, bár a neve korántsem ismeretlen az illusztrátori körökben. Mészöly Ágnes Most én olvasok! sorozatában is az ő rajzaival fogsz találkozni. Ismerd meg jobban ebből az interjúból!

tovább...

Újdonságok Gyereknapra!

Itt a gyereknap, és mi lehetne szuperebb ajándék egy jó könyvnél? Persze, hogy semmi, úgyhogy gyorsan össze is gyűjtöttünk egy csomót, hogy kedvetekre válogathassatok!

tovább...

Idén sem marad el a Könyvfesztivál!

Hatalmas online szemle!

Tavaly ilyenkor szívből hittünk abban, hogy idén már személyesen találkozhatunk a Könyvfesztiválon. Végül nem így alakult, de nem estünk kétségbe: készültünk nektek egy hatalmas szemlével, amiben minden idén megjelent könyvünkről olvashattok, egészen úgy, mintha a fesztiválon beszélgetnénk.
Böngésszetek kedvetekre, lapozzatok bele online a könyvekbe, és reméljük, jövőre már tényleg együtt lehetünk!

tovább...

Öt új könyv a Pagonytól

Megmentjük Einstein életét, segítünk olvasni tanulni és Shakespeare-t olvasni is

Új sorozatunkban, melynek első kötete most jelent meg Shakespeare drámák prózai átiratai olvashatók népszerű kortárs ifjúsági szerzők tollából. Új kiskamaszoknak szóló könyvünkben a főszereplő kislány egy hatalmas óceánjárón kerül időcsapdába. Végül pedig három kötettel is folytatódik a Pagony olvasástanulásban segítő sorozata, a Most én olvasok! - Bendl Vera, Kiss Judit Ágnes és Mészöly Ágnes kötetei biztosan megszerettetik a betűket a gyerekekkel.

tovább...

Ismerd meg a két legújabb Most én olvasok!-könyvet!

Mészöly Ági és Bendl Vera is új mesével jelentkezik!

A Most én olvasok!-sorozat nagyon hamar a kezdő olvasók kedvencévé nőtte ki magát, hiszen a legkiválóbb kortárs magyar szerzők által jegyzett mesék hatékonyan segítik őket az olvasóvá válás útján. Nagyon örülünk, hogy a sorozat két új taggal is bővült, ráadásul két olyan szerző könyvével, akik eddig nagyon hiányoztak a palettáról! Ismerjétek meg Mészöly Ágnes és Bendl Vera meséjét!

tovább...