Apró kezekbe

A legszuperebb képeskönyvek piciknek!

A legkisebb olvasókra is gondoltunk, ezért olyan képeskönyveket gyűjtöttünk most össze nektek, amiket biztosan nagy szeretettel nézegettek majd. Az egészen pici gyerekeket nem olyan egyszerű hosszan lekötni… kivéve, ha van egy-két kifejezetten nekik szóló könyvetek, amit kedvükre böngészhetnek! Mutatunk pár szuper választást! Van köztük, ami felolvasós, de olyan is, amit akár egyedül is nézegethetnek.

tovább...

Jé, egy beszélő virág!

Minden, amit Medvéről és Madárról tudni érdemes

Mindenki imádja az aranyos állatmeséket! Micimackó, Vackor, Macibocs, Paddington, Sim, és a rengeteg ölelgetnivaló alvóka mind azt bizonyítja, hogy medvékből nem lehet elég. Csí, Hú, Bagoly, Vili a Veréb, Doktor Bubó és oly sokan mások pedig azt, hogy a madarak is verhetetlenül népszerűek. De mi történik, ha találkozik Medve és Madár? Egy olyan különleges, színes és szerethető mesevilág jön létre, amely kicsit és nagyot egyaránt elvarázsol. Olvass tovább, és tudj meg mindent Medvéről és Madárról!

tovább...

Ha nem nagy gond, itt tudnál maradni velem semmit sem csinálni?

Lapozz bele Medve és Madár legújabb kalandjaiba!

A Medve és Madár új részében olyan ismerős helyzetekkel találkozhatunk, amelyek minden gyerek számára tanulságosak és megnyugtatóak. Madár betegségekor Medve mindent megtesz, hogy felvidítsa barátját, de lehet, hogy néha elég csak ott lenni, amikor a legnagyobb szükség van ránk? Ezek a mesék megmutatják, hogy az ember (vagy a Medve. Vagy a Madár.) könnyebben veszi a nehézségeket, ha segítik a szerettei. Olvass bele Medve és Madár legújabb kalandjaiba!

tovább...

Mackók minden mennyiségben

Összeszedtünk mindent, ami macis, medvés, brummog és dörmög

Ölelnivaló mackója mindenkinek volt, még azoknak is, akik már nem is emlékeznek rá. Egy plüssmackó a legboldogabb és legszomorúbb pillanatokat is átéli velünk, hallgatag szemtanúja az életünknek. És akkor is feltétel nélkül szeret minket, ha éveken keresztül a sarokba volt dobva, mert mi már kinőttünk a játékból. A következő könyvek mind ilyen bátor, szeretnivaló mackókról, erős medvékről szólnak. Olvassátok tovább Fillinger Dorka ajánlóját!

tovább...

Nyugi! Minden pont úgy jó, ahogy van!

Medve és Madár legújabb bölcsességei kicsiknek és nagyoknak

Aki ismeri Medve és Madár korábbi történeteit, egészen biztos, hogy nagyon várta már a folytatást, aki pedig nem, annak most mutatjuk: a leghelyesebb történetek az igaz barátság természetéről. A legújabb kötet ezúttal egy nagyon fontos témával foglalkozik: hogyan tudjuk szeretni és értékelni mindazt, amink van?

tovább...

Ha egy évben csak egyszer jössz be hozzánk...

...ezeket a könyveket és társasokat mindenképp nézd meg!

Látjuk, hogy sokan vagytok, akik egy évben vagy egy félévben csak egyszer juttok el a boltjainkba, akár azért, mert külföldön életek, akár azért, mert a közeletekben nincs Pagony könyvesbolt. Nektek szeretnénk most egy kis segítséget nyújtani, hogy eligazodjatok a friss megjelenéseink között, és egyetlen izgalmas újdonságról se maradjatok le. Olvass tovább!

tovább...

Ezek voltak a 2023-as könyvheti könyveink

Ismerd meg mind!

Idén is rengeteg új, szuper Pagony- és Tilos az Á könyvvel készültünk az Ünnepi Könyvhétre, melyekkel megörvendeztetheted a kicsiket, a nagyokat, sőt, még magadat is. Ismerd meg a legizgalmasabb újdonságainkat! Olvass tovább!

tovább...

Megérkezett Medve és Madár!

Az idei tavasz legaranyosabb mesekönyve

Medve és Madár ebben a képeskönyvben elmesélnek mindent, amit a barátságról tudni érdemes. Ráadásul olyan aranyos módon, hogy azt szavakkal szinte el se lehet mondani. Azért persze megpróbáljuk. Olvass tovább!

tovább...

Sütihasználati beállítások