Advent

Készülj együtt a karácsonyra Babarókával!

Szeretnél egy tökéletes karácsonyt? Ünnepelj Babarókával és családjával, ahol a hangsúly az igazi értékeken van! Olvass bele a karácsonyi Babaróka-könyvbe!

tovább...

Mesebeli ünnepek? Lehetséges!

Karácsonyozz Babarókával!

Gyerekszemmel a karácsony csupa csoda és varázslat. A szülőknek azonban gyakran nem könnyű ez az időszak, bőven akad benne feszültség és kapkodás, hogy minden tökéletes legyen. Itt egy könyv, ami az egész család számára visszacsempészi a csodát az ünnepekbe, ami megmutatja, hogy a karácsony úgy is lehet tökéletes, hogy semmi sem tökéletes. Megjelent Kiss Judit Ágnes legújabb mesekönyve, a Babaróka karácsonya! Tudj meg mindent a sorozat legújabb kötetéről!

tovább...

Ahol Babaróka és Kicsimackó találkozik

Ismerd meg Egri Mónikát!

Téged is elvarázsoltak a Kicsimackó és a Babaróka könyvek kedves, szeretetteli illusztrációi? Ugye te is legszívesebben beleugranál ebbe a békés, biztonságos, mégis izgalmas és kalandokkal teli világba? Akkor kattints, és ismerd meg Egri Mónikát, a kötetek rajzolóját!

tovább...

Kistesók és nagytesók

Megjelent az első Babaróka-lapozó!

Kiss Judit Ágnes Babaróka meséit azonnal szívükbe zárták gyerekek és felnőttek egyaránt. A sorozatnak már 4 része jelent meg, és végre egy lapozóval is bővült a csapat! Most mindent elmesélünk róla nektek!

tovább...

Ujjfestés Babarókával

Maszatolj - de csak egy picit!

A picikkel az egyik legjobb móka az ujjfestés: fejleszti a finommotorikát, a koncentrációt, megtanulhatjátok a színeket, megismerhettek formákat. Próbáljátok ki most Babarókával!

tovább...

A költözés

Olvass bele a legújabb Babaróka-könyvbe!

A Babaróka-mesék a megjelenésük óta különleges helyet foglalnak el az olvasók és a Pagony munkatársainak szívében is. Az új kötetben visszatérünk az alapokhoz: a kisgyermekes családok mindennapi kalandjaihoz, nehézségeihez.
A legfontosabb esemény, ami végigvonul a meséken, és ami a család életében bekövetkező többi változást is elindítja, az az, hogy Mamaróka kisbabát vár. Ez az oka annak, hogy a rókacsalád a költözés mellett dönt, sőt, Babaróka mostantól új óvodába jár majd.

Olvassátok el az első mesét a Babaróka kistestvére című új kötetből!

tovább...

Babaróka és a kistesó

Megérkezett a Babaróka legújabb része!

Kedves Babaróka-rajongók! Igen, tényleg itt az új rész, és ha szabad ilyet mondanunk, talán ez lett a kedvencünk! Olvasd el a cikket és tudj meg róla mindent!

tovább...

Babaróka virágoskertje

Kertészkedés a lakásban

Babaróka nagyon szereti a virágokat, az erdő-mezőt, és nagyon szeret Mamarókával együtt kertészkedni.

A következő cikkben segítségükkel saját virágoskertet varázsolhattok néhány egyszerű, otthon is megtalálható eszköz segítségével.

Kertészkedésre fel!

tovább...

Mamaróka fejből mesél

Megérkezett az új Babaróka-kötet!

Babaróka-rajongók, jó hírünk van! Megérkezett a várva várt folytatás, a sorozat harmadik kötete: Babaróka esti meséi. Olvass tovább, ismerd meg a legújabb részt!

tovább...

Sütihasználati beállítások