Amikor csak neked dalolnak

Nagyon büszkék vagyunk az Abszolút Töri pályázat minden résztvevőjére, hiszen szuper írások érkeztek! Sokan kértétek, és mi is szeretnénk, ha minél több emberhez eljutnának ezek a szuper szövegek, ezért most a nyertesek pályamunkáit megosztjuk veletek is. Fogadjátok szeretettel Császár Melánia novelláját!


tovább...

1:7 órára a múltban

Nagyon büszkék vagyunk az Abszolút Töri pályázat minden résztvevőjére, hiszen szuper írások érkeztek! Sokan kértétek, és mi is szeretnénk, ha minél több emberhez eljutnának ezek a szuper szövegek, ezért most a nyertesek pályamunkáit megosztjuk veletek is. Elsőként fogadjátok szeretettel Kósa Tamás Zalán novelláját!


tovább...

Itt vannak az Abszolút Töri pályázat nyertesei

Március 20-án, pénteken online került megrendezésre az Abszolút Töri könyvek bemutatója, és az ihletésükre kiírt pályázat eredményhirdetése.


tovább...

Fess tojást Boribonnal!

3 színezőnk is van hozzá!

A legkedvesebb kismackónkkal most együtt festegetheted a tojásokat. Kattints a színezőkért!


tovább...

Boribon szobája

Kreatív ötlet kicsiknek

Boribonnal élmény lesz a rendrakás is, de előbb rendezzétek be a kismackó szobáját!

Kövessétek a cikkben található útmutatásokat, és játsszatok!


tovább...

Nyuszióvoda gyufaskatulyában

A Pagony kreatív ötlete

Pipp és Polli és a Kisnyuszi a kicsik legjobb barátja! A következő cikkben egy gyorsan és könnyen elkészíthető ötletet mutatunk, készítsetek együtt a gyerekekkel kisnyuszis ovit, ahol az ismert szereplők együtt tudnank délután szunyókálni!

Ha nagyon belejöttök az ágyikók gyártásába, akkor további szereplőkkel is kiegészíthetitek a saját ovitokat!


tovább...

Otthon a gyerekkel – hogyan kezeljük?

Összeszedtünk néhány hasznos írást a témában

A koronavírus terjedése most minden háztartásban, baráti társaságban központi téma. Az egymásnak sokszor ellentmondó információk tengerében könnyű elveszni, tanácstalannak érezni magunkat, ami szorongáshoz, súlyosabb esetben akár pánikhoz is vezethet. Az biztos, hogy az eddigi életünk fenekestül felfordult, a napi rutinból kibillent az egész világ. Nyilván a gyerekekre is nyomasztóan hatnak ezek a hirtelen változások, és még ha – reményeink szerint – csak pár hétig is tart ez az állapot, nagyon fontos, hogy tisztában legyenek vele, mi történik körülöttük, miért nem járhatnak iskolába, óvodába, játszótérre.

Összegyűjtöttünk nektek néhány olyan írást, amik szerintünk hasznos gondolatokat fogalmaznak meg azzal kapcsolatosan, hogyan magyarázzátok el csemetéiteknek a helyzetet anélkül, hogy megijesztenétek őket.


tovább...

Szentendrei Judit: FELHŐK A VÁROS FELETT

Most a Mézes Cukrászda szerzője mesél nektek!

Az történt, hogy megteremtettem négy embert. Nem lettek valami egyszerű és simulékony emberek, ráadásul összeköltöztettem őket ugyanabba a házba, a Méz utca 12-be. Szép nagy házat álmodtam nekik, gyönyörű kerttel, de azért így is nehezen fértek meg egymás mellett. Magam sem hittem volna, de végül nemcsak összecsiszolódtak, hanem egy közös, nagy és lelkesítő kalandba is belevágtak. Mondhatnánk, hogy boldogan (és hangosan) éltek, amíg meg nem haltak. De nem.


tovább...

Legyen a ti rajzotok a következő kufli-könyvben!

Ismeritek a kuflikat? Akkor figyeljetek, mert most egy igazán különleges játékban vehettek részt!

Ha esetleg még nem is hallottatok róluk, akkor is olvassatok tovább, mert ez a játék nektek is szuperizgalmas lesz!

Most olyan pályázatot indítunk, ami még sosem volt, és nem is lesz soha többé! Ez igazi egyszeri alkalom, valami egészen különleges nyereményre.


tovább...