Lapozz bele az Emma csöndjébe!

Gimesi Dóra meséje Takács Mari rajzaival

Megérkezett Gimesi Dóra legújabb mesekönyve, az Emma csöndje! Csodálatos, lírai történet egy különleges kislányról, és víz alatti barátairól, Takács Mari fantasztikusan gyönyörű rajzaival! Lapozz bele!

tovább...

Minden Tilos az Á-könyv valaha

Regények, versek, novellák kamaszoknak és felnőtteknek

Fogalmad sincs, mit olvasna szívesen a kamaszod? Vagy magadnak is néznél valami érdekeset? Jó helyen jársz! A Tilos az Á könyvei között van könnyed szerelmes regény, elgondolkodtató disztópia, menő irodalom-feldolgozás, letehetetlen nyomozós történet, de mély, komoly regények is skizofréniáról, veszteségről vagy függőségről, hogy csak néhány témát említsünk. Van itt időutazós sorozat, krimi, fantasy de vers- és novellaantológiákat is találsz. Olvass tovább, és ismerd meg a Tilos az Á Könyveket!

tovább...

Olvass bele a Rajtam kívül prológusába!

Megjelent Nyulász Lelle első regénye!

Itt a legújabb Tilos az Á könyv! A fiatal szerző, Nyulász Lelle regényével nem lőhetsz mellé, ha egy kamasznak keresel valami igazán friss és mai olvasmányt! Nem hiszed? Olvass bele itt!

tovább...

Minden, amit a Rajtam kívülről tudnod kell

3+1 ok, amiért érdemes elolvasni Nyulász Lelle első regényét

Bulik, szerelmek, zene és az önmagunk megtalálásához vezető, kihívásokkal teli út... Nyulász Lelle első könyvében minden benne van, ami egy kamaszt érdekelhet! A Rajtam kívül tökéletes választás a középiskolás korosztály számára! Mutatjuk, miért!

tovább...

"Ha kételkedsz is közben, adj neki!"

Ismerd meg a legújabb Tilos az Á-szerzőt!

Megérkezett Nyulász Lelle első regénye, egy vagány, friss és pörgős sztori! Ebből az interjúból megtudhatod, hogyan született meg a Rajtam kívül, és azt is, milyen zenét hallgatnak a főszereplői! Olvass tovább!

tovább...

„Kopogj!”

Olvass bele Papolczy Péter regényébe!

Megjelent a Jelek a falon, Papolczy Péter letehetetlen, új regénye! Az Abszolút Könyvek sora egy fantasztikusan érdekfeszítő krimivel gazdagodott! Ebből a történetből az olvasó rengeteg érdekességet tanulhat Budapest, azon belül is a 13. kerület történetéről, valamint jobban megértheti az összeesküvés-elméletek működését is. Olvass bele!

tovább...

Pozsonyi úti nyomozás

Rejtélyes Újlipótváros

Suli, szerelem, barátok. Némi történelem, manipuláció, egy kis történelemhamisítás. Papolczy Péter olyat csavar az Abszolút Könyvek bevált "receptjén", hogy az garantáltan az olvasófotelhez szögezi nem csak a célkorosztályt, de nagyobbakat is. Olvasd el Viola Bea ajánlóját!

tovább...

Amit a halak komálnak

Megérkezett a Jaj, ne már! - mondta a hal

Azt gondoltátok, a horgászat unalmas? A halakkal semmit se lehet kezdeni? Nos, Dániel András rácáfol erre a legújabb könyvében. Meghökkentően humoros, fergetegesen fantáziadús ez a történet nélküli történet! Megdolgoztatja az ellustult "fantáziaizmokat", Kicsibácsi és Kicsinéni rajongóinak pedig egyenesen kötelező! Csobbanjatok bele!

tovább...

Szeretek olyanokról mesélni, akikben első ránézésre nincsen semmi „mesés”.

Dániel Andrással beszélgettük

Itt van Dániel András legújabb kötete, mely ezúttal három pecásról, három halról, egy kislányról és egy vízimanóról mesél! A szerzőt most erről az egészen egyedi hangulatú könyvről kérdeztük. Olvass tovább!

tovább...