Mese az elveszett foltról

Itt a legújabb kufli-kötet!

A kuflik népszerűsége hosszú évek óta töretlen, ugyanolyan lelkesedéssel várjátok az új részeket, mint a sorozat indulásakor. Arra gondoltunk, hogy amellett, hogy mesélünk nektek az új részről, megpróbáljuk megfejteni, mi a kuflik titka!

tovább...

Készíts te is versvideót!

Pályázat a Tilos az Á Könyvektől

A Tilos az Á Könyvek egy különleges pályázatot hirdet középiskolások és 30 év alatti fiatalok számára a Lehetnék bárki című versantológia kapcsán.

tovább...

Te szívesen lennél papírsárkány?

Megjelent A halandzsarablók!

Tudj meg többet Harcos Bálint, a Szofi-mesék szerzőjének legújabb mesegyűjteményéről!

tovább...

Ninta sárkánya

Olvass el egy mesét A halandzsarablókból!

Harcos Bálint különleges mesegyűjteményébe most te is beleolvashatsz!

tovább...

Az okos, a szép és a vicces

Új ismeretterjesztők érkeztek

Egy jó ismeretterjesztő lehet nagyon tanulságos, de lehet csuda szórakoztató és világszép is. Az újdonságok közül mutatjuk be azokat, amik jól jöhetnek az iskola- és óvodakezdéshez és amik nekünk tetszettek, kicsiknek és nagyoknak.

tovább...

A nagy Most én olvasok!-lexikon

Olvass a sorozat részeiről tematikusan!

Emlékeztek még az Ablak-Zsiráfra? A gyereklexikon bejegyzései nem tartalmaztak hagyományos magyarázó leírásokat, mindent példamondatokkal mutattak be. Ezekben dőlt betűvel emelték ki a szóban forgó kifejezést és a kapcsolódó, más szócikkben is szereplő kifejezéseket. Most ilyenformán mutatjuk be nektek, milyen témákat, szereplőket, történeteket ismerhetnek meg a kezdő olvasó gyerekek a Pagony népszerű Most én olvasok! sorozatában.

tovább...

Pagony meseregény-dömping!

Fantasztikus új meseregények érkeztek!

4 fantasztikus, vadiúj meseregénnyel gazdagodott a Pagony kínálata, amik között biztosan megtaláljátok majd a legmegfelelőbbet! Akad köztük emberiséget megmentő űrkaland, kísértetbarátság, hatalmas kaland a szentendrei Kőhegyen, és abszurd, szuper vicces mesecsokor is!

tovább...

Kalandra fel, irány a Kőhegy!

Megérkezett Vadadi Adrienn új meseregénye!

Vadadi Adriennt jól ismerhetik az óvodások szülei, hiszen könyvei számtalan kisgyerek számára könnyítették meg az ovikezdést és az ovis hétköznapokba való beilleszkedést. Most azonban egy nagyobbaknak szóló meseregénnyel jelentkezett, amit nagy örömmel vártunk!

tovább...

Nem kellenek a felnőttek!

Olvassatok bele Vadadi Adrienn új meseregényébe!

Vadadi Adrienn az ovisok után most a nagyobbaknak írt meseregényével jelentkezik!
Három gyerek és két kutya baktat a lassan alkonyodó erdőben… Vajon hogy kerülnek a gyerekek egyedül a Kőhegyre, és mi a céljuk? Mi lehet az a Fontos Dolog, amit keresnek, amit végre akarnak hajtani? Miért nem szóltak róla a szüleiknek? Bozó, Julka és Zsiga segíteni akarnak egy barátjuknak, de nem szeretnék, ha a felnőttek beleszólnának a dolgukba. Igyekeznek önállóan megoldani egy nehéz helyzetet, de úgy tűnik, hogy minden ellenük dolgozik – eltévednek, lemerül a telefonjuk, közeledik az este. Nem marad más, mint a híres kutyaorr és kutyahűség!

tovább...