Megismerés dr. Cattel

Most már tudom!-sorozat

Hallottál már Dr. Catherine Dolto-Tolitch-ról? És úgy ismerősebb, hogy dr. Cat? Aki olvasott már legalább egy kötetet a Most már tudom!-sorozatból, az biztosan nem felejti el őt, ahogy kedvenc mondását sem: „Amit értünk, attól nem félünk!” Többek között olyan összetett témákról mesélnek érthetően és befogadhatóan a könyvei, mint egy kistestvér érkezése, hogy milyen fiúnak és lánynak lenni, a szülők válása, vagy akár a bepisilés. Olvass tovább, és ismerd meg a sorozatot!

tovább...

"Amikor lemegy a Nap, előkerül a papír, a toll és a vicceskedés"

Jásdi Julival, a Tízig aludni illusztrátorával beszélgettünk

Hogyan legy valakiből egészen véletlenül illusztrátor? Hogyan lehet kortárs és kortalan szerzőket "egy lapra" hozni? Hogyan születik meg egy novelláskötet képi világa? Ilyen, és ezekhez hasonló kérdésekre kaphatsz választ ebből az interjúból. Jásdi Julit, a Tízig aludni című Tilos az Á novellaantológia illusztrátorát kérdeztük. Olvass tovább!

tovább...

Tuti ajándékot keresel? Segítünk!

Könyvek és játékok minden korosztálynak

Ha besétálsz egy Pagony-boltba, biztos lehetsz benne, hogy olyan könyvekkel és játékokkal fogsz távozni, melyek tökéletesen megfelelnek a gyerkőcöd életkorának. Különösen büszkék vagyunk az eladóinkra, akik nagy gyakorlatuknak hála tűpontosan tudnak ajánlani bármilyen korosztály számára. De mi a helyzet a webboltban vásárlókkal, vagy azokkal, akiknek ritkán esik útba egy Pagony? Nekik készült ez a cikk, melyben boltosaink évekre bontva ajánlanak könyveket és játékokat a gyerekeknek, hogy biztosan megtaláld a nektek megfelelőt! Olvass tovább!

tovább...

Csodaszép és informatív

Művészi ismeretterjesztők

Ismeretterjesztő könyvekből eszméletlenül sok van. Jó és valóban hasznos ismeretterjesztőből is sok van, ami nem könnyíti meg a választást. Ha szeretnél valami olyat ajándékozni, ami nem csak izgalmas, hasznos és sok-sok újdonságot rejt, hanem esztétikai élményt is nyújt, akkor ez a válogatás pont neked készült!

tovább...

Versekkel a csodaszép gyerekkorért

Varázslatos verseskötetek piciknek, ovisoknak és kisiskolásoknak

Verseket olvasni és verseket mondani szuper dolog! Rávilágítanak az élet apró csodáira, és segítenek kifejezni a legmélyebb érzéseinket is. Néha pedig egyszerűen csak megnyugtatnak vagy megnevettetnek! Összegyűjtöttünk néhány olyan verseskötetet, amikkel már az egész kicsiknek is meg tudod mutatni, milyen varázslatos a költészet, és néhány olyat is, amiből akár alsós szavaló versenyekre is válogathattok igazán gyerekeknek való verseket! Olvass tovább!

tovább...

5+1 szuper könyv olvasni tanulóknak

Lezárult Szabó Borbála Most én olvasok!-sorozata Lezárult Szabó Borbála Most én olvasok!-sorozata

Immár teljes Szabó Borbála Most én olvasok!-sorozata! Ezekben a könyvekben szuper családi történeteket olvashattok testvérekről, idősebb generációkról, sőt, még egy kis időutazásra is lesz lehetőségetek. Ismerd meg a sorozatot és a legújabb, Lenke Babó, Lenke Mamó című részt!

tovább...

Nyomozásra fel!

A rejtélyek minden korosztályt egyaránt lázba hoznak, nincsenek ezzel máshogy a kiskamaszok sem. Összegyűjtöttük nektek a legizgalmasabb nyomozós könyveket, amik nem hiányozhatnak a polcról!

tovább...

Legyen ünnep az egész tél!

Megérkeztek a 3-5-8 perces téli mesék!

Hiába van vége a karácsonynak, a tél még tart. Ha ügyesek vagytok, felejthetetlenné, békéssé és különlegesen meséssé is varázsolhatjátok az év legnehezebb időszakát! A 3-5-8 perces mesék-sorozatban van egy kötet, amiben csupa-csupa téli mesét találtok. Az egész telet megünneplő, varázslatos és meghitt hangulatú történeteket, ami végigkísérhet majd benneteket az évszakon.

19 magyar szerző írásait gyűjtöttük csokorba ebben az igazi téli antológiában, amivel biztosan kevésbé érzitek majd hosszúnak sötét estéket!

tovább...

A tilos tévénézésnek is lehet hasznos eredménye...

Olvass bele Kerékgyártó István meseregényébe!

Megérkezett a Márk, aki hatévesen megmentette a világot testvérregénye, az Emma, aki Leó Kabrióval megmentette a Földet! A két kötet egymástól függetlenül is tökéletesen megállja a helyét, de ha tetszettek Márk kalandjai, akkor semmiképp se hagyd ki Emma történetét! Olvasd el az első fejezetet itt!

tovább...