Gyönyörű és izgalmas! Végre újra Marbushka!

Szemle a kedvenc játékainkról

A Marbushka manufaktúra egyedi tervezésű, grafikájú játékai közül válogattunk össze nektek néhány kedvencet. Jól esik kézbe venni ezeket a kézzel készített csodákat, elmerülni a rajzok, apró részletek mesebeli világában.

Szakács Zsu ajánlóját olvashatjátok!

Lépegetős játék a legkisebbeknek

25607.jpgMihez kezdjünk, ha erdei sétánk alatt elered az eső? Menedéktől menedékig haladjunk, amíg haza nem érünk kényelmes házikónkba.
A Csipp-csepp rendkívül egyszerű, mégis izgalmas társasjáték. Válassz magadnak egy figurát a csiga, a vakond, a béka vagy a madárka közül, állítsd a pálya kezdőpontjához és kezdődhet is a játék! Egy színes pöttyökkel jelzett kockával kell dobnunk és lépnünk arra a színű mezőre, amit az állás mutat. Mindegyik mező egy búvóhely. Az a játékos nyer, aki leghamarabb eljuttatja bábuját a farönk házikóba.

Tökéletes választás a kicsi társasozóknak! Ezzel a gyönyörű játékkal minden gyerek megszereti a társasozást!

3 éves kortól ajánljuk.

Kíváncsi vagy a nyár legnagyobb sláger játékaira? Itt mindent kiderül!

Szívesen belebújnál egy mesehős bőrébe?

19966.jpgA Ki vagyok én Meseországban játékkal most megteheted! Húzz egy kártyát, de ne nézd meg! Helyezd a gumiszalagot a fejedre, csúsztasd bele a kártyát, amit csak társaid láthatnak, és kezdődhet a varázslat! Olyan kérdéseket kell feltenned a kártyádon szereplő figuráról, melyekre játékostársaid csak igennel vagy nemmel válaszolhatnak. Jegyezd meg jól a feleleteket és találd ki, hogy melyik mesehőssé változtál. Garantált az izgalom és nevetés, miközben egyre több tulajdonságát megismerheted a klasszikus mesék szereplőinek. 

6 éves kortól a legjobb partijáték! Zsúrokra is tökéletes választás!

Nénik a törölköző alatt????

18656.jpgEnnek a memória játéknak igazán vicces története van! Míg nagyi Lajos bácsi fodrászatában vár új frizurájára a barátnői társaságában, addig unokája elveszti türelmét és összecseréli a nénik törölközőit. Ezt a rémes helyzetet csak te mentheted meg! Memóriát, verbális készségeket fejlesztő kihívás, melynek lényege, hogy jól megtippeljük a törölköző alatt rejtőző nénit és megfelelően írjuk körül tulajdonságait. Minden öreg hölgy igazi egyéniség: mogorva, szelíd szívű, kicsikét flúgos, mind egy fodrászszalonban. Az ügyesen tippelő édességet kap! Aki pedig a legtöbb finomságot összegyűjti, megnyeri a játszmát!

5 éves kortól ajánlom! Garantált a nevetés!Ha kiderült kik vannak a törölközők alatt, mindenképpen vegyétek elő a strandon a legjobb kártyajátékokat is! A kedvenceink szemléjétitt találod! Kártyával minden gyerek, minden korsztály megfogható! Ezt ne hagyd ki!

Az igazán jó dolgok kis dobozban érkeznek! 

21440.jpgA Bogárkák társas szereplőivel klasszikus memória játékot is játszhatnak a legkisebbek. A nagyobbacska, ovális kártyákat tartalmazó kis dobozt könnyedén magunkkal vihetjük utazáshoz, vakációzáshoz! 18 párt tudunk összegyűjteni a hangulatos grafikájú bogárkákból.

3 éves kortól tökéletes!

18405.jpgUgyanilyen praktikus csomagolásban találjuk a Város és a Szörnyű hétköznapok kirakókat. Előbbi képi világa meleg és játékos: egy gyönyörű, madárkás, halacskás, toronyórás város képe rakható ki belőle. Az utóbbié nagyon mókás, az összeállított kép egy barátságos szörny mindennapjaiba nyújt betekintést sok apró részlettel.

19551.jpgMindkét puzzle a 4 éves kortól izagi kihívás!

Ismered a Pagony kártyákat? Lapozz ide, és tanulj meg játszani a szavakkal!

Főzős, taktikázós

24454.jpgA főzés igazán jó móka, de vajon tudod-e milyen összetevők szükségesek egy ínycsiklandó csokitortához? Mennyire lennél gyors és ügyes szakács egy forgalmas étterem konyhájában? A Séfek társassal most mindezt kipróbálhatod! Nagyon összetett, sok figyelmet és stratégiázást igényel. Első körben egy séfet kell magunknak választanunk, majd három akciójelző korongot kapunk. A játék körökből és öt helyszínből áll, melyeken sorban végighaladva hajthatjuk végre a megadott feladatokat. A főzés menetét nehezíti, hogy társainkkal versenyre kell kelnünk a hozzávalók megszerzéséért.

Szórakoztató családi játék 2-6 fő részére.

Ezt az izgalmas játékot 7 éves kortól ajánljuk!

Porcelán tökély

Itt vannak a Marbushka bögréi az Ezüst nappal és az Ezüst éjszaka!

23922.jpgA Marbushka manufaktúra igényes és mesebeli grafikáit két porcelánbögrén is megcsodálhatjátok! Külső oldalán fekete és fénylő ezüst rajz fut körbe: a királylány az ezüsttó partján üldögél a nappali hőségben, megelevenedik az elvarázsolt erdő és a palota tövében heverésző királyfi képe. Sőt, a belsejébe kukkantva, meglátod tükörképedet az ezüst tóban!

A reggeli kávé-, kakaóivás így válik igazán élménnyé! Keződhet egy mesés nap!

Ha szívesen böngésznél még a Marbushka játékok között, kattints ide!

Kíváncsi vagy a többi játékra is? Itt mindent megtalálsz, ami hercegnős, kalózos, vagy szörnyeteges!Ha érdekel a művészet világa, akkor a terápiás alkotást neked találták ki! Póbáld ki a Furagura játékot! Zseniális ötlet, önfeledt, segítő alkotás sok játékossal is! Szuper, ha kicsik a gyerekek, de a felnőttek is imádják! Ismerd meg!

Kapcsolódó termékek