Miért szereti Viplalát az egész család?

Fergeteges meseregény kicsiknek és nagyoknak

Hogyan találkozhat Dániel András és Annie M.G. Schmidt határtalan fantáziája? Hát egy közös mesekönyvben! Aki ismeri Viplalát, az biztos, hogy annyira szeretne vele megint találkozni, mint Nella Della. Most itt a második rész, a Viplala varázsol! Tökéletes választás ötéves kortól felolvasásra. Ismerd meg a meseregény világát a cikkből!

tovább...

Hogy kicsoda Viplala? Hát egy viplala!

Ismerd meg Annie M. G. Schmidt új könyvét!

Viplala akkora csak, mint egy radír. Elszökött a saját világából, és most a Blom családnál talált menedéket. Ám hiába kicsike Viplala, ha elég dühös vagy rémült, bárkit el tud pittyenteni. Hogy mi történik ilyenkor? Az elpittyentett illető vagy kővé válik, vagy apróra összemegy. Ez történik Blom bácsival, Nella Dellával és Jánoskával is: Viplala úgy akarja megmenteni őket a rendőrtől, hogy összezsugorítja a teljes családot, ám a visszapittyentés már nem megy neki... Ismerd meg Annie M. G. Schmidt új könyvét, a Viplalát, közben pedig nézegesd Dániel András rajzait!

tovább...

Lepke fogott valamit

Mit teszel, ha radírgumi méretű leszel?

Kíváncsi vagy, milyen, amikor a holland gyerekirodalom királynője, Annie M. G. Schmidt zseniális szövege találkozik Dániel András utánozhatatlan hangulatú rajzaival? Olvass bele a Viplala első fejezetébe!

tovább...