Év végi jutalomkönyvek felsősöknek

Ajánlat iskolák, tanárok, könyvtárak számára

Kedves pedagógusok!

Az év végi jutalomkönyv kiválasztása mindig nehéz feladat, ha szeretnénk valóban személyre szóló, az érdeklődési körnek megfelelő, nem nyomasztóan nehéz, de mégis minőségi olvasmányt adni a diákok kezébe. Ehhez szeretnénk most segítséget nyújtani a felső tagozaton tanítóknak a Pagony&Tilos az Á könyvek kínálatából merítve.

tovább...

Zúdulnak a kalandok!

Ismerd meg a legújabb Pantherát!

Bár a negyedik kötetet olvasva talán azt gondoltátok, az izgalmakat nem lehet tovább fokozni, az ötödik részből egyértelműen kiderül, hogy de! Régi kedvenceink, újabb segítők és gátlók, a Kertész Erzsitől megszokott számtalan fantáziadús kaland - mindezt megtaláljátok a Panthera-sorozat legújabb kötetében, A Zúdulók-ban!

tovább...

minden kötet megírása felér egy hegymászással

Kertész Erzsivel beszélgettünk a Panthera legújabb részéről

Nem kell tovább várniuk a Panthera-rajongóknak. Megérkezett a sorozat legújabb kötete, a Zúdulók! Elképesztő kalandok várnak a hógömbbön kívül és belül is! Kertész Erzsit az új részről, a sorozatról, és a közönségéről is kérdeztük. Olvass tovább!

tovább...

A letehetetlen kalandregény

Derítsd fel Panthera titkát!

Ismerd meg az elmúlt évek legszuperebb, kisiskolásoknak szóló magyar kalandregény-sorozatát! Ha szeretnél egy a fantasy és az útinapló határán ügyesen egyensúlyozó sorozatot, ami az első perctől az utolsóig beszippant, akkor a Pantherát el kell olvasnod! Derítsd ki, hogy hol a varázslat és a tudomány határa! Ismerkedj meg szuper szereplőkkel, figyeld meg, hogyan lesz belőlük igazi csapat, ha össze kell fogniuk! Olvass tovább!

tovább...