Becsengetés!

8 szuper könyv iskolakezdéshez

Közeleg a szeptember, és az iskolakezdő gyerekekkel együtt egyre jobban izgulunk. Vajon kedves lesz a tanító? Könnyen ki fog jönni a gyerek az osztálytársakkal? Eléggé felkészültünk? Aggódás helyett inkább olvassatok! Ebben a cikkben megosztunk pár iskolakezdős tippet, és a kedvenc, témába vágó könyveinket is bemutatjuk! Olvass tovább!

tovább...

Varázslatos hétköznapok Czernák Eszter meséivel

Ismerd meg a Sárkányovi-sorozatot!

Az óvoda- és iskolakezdés kétségtelenül nagy kihívás az egész család számára. A megfelelő hozzáállással azonban a legnagyobb kaland is lehet. Mutatunk egy sorozatot, ami megkönnyíti számotokra a határátlépést, és segít, hogy aggodalom helyett izgatottan várják a gyerekek a szeptembert! A visszatérő ovisokat pedig emlékezteti, milyen varázslatos hely is az óvoda, és segíti őket, hogy a nyári szünet után újra fel tudják venni a mindennapok rutinját! Kattints ide a folytatásért!

tovább...

5 tipp a varázslatos iskolakezdéshez

Megjelent a Sárkánysuli!

Az iskolakezdésnek nem kell félelmetesnek lennie! A megfelelő hozzáállással a nagycsoportosok számára igazi kaland lehet az első félév, tele izgalmas új tapasztalatokkal és csodás új barátokkal! És hogy hogyan érheted el, hogy a te gyereked örömmel várja a szeptember elsejét és pityergés helyett nyitottan forduljon a rá váró új élmények felé? Olvass tovább, és megtudod!

tovább...

Irány a Sárkánysuli!

Lapozz bele Czernák Eszter új könyvébe!

Szuper hírünk van a Sárkányovi-rajongóknak! Érkezik a Sárkánysuli! Régi ismerősök és új barátok, még több varázslat és kaland! Irány a Kincskereső iskola! Olvass bele Zoé, a háromfejű sárkánylány és barátai iskolás kalandjaiba!

tovább...

“Miért ne?”-ből sikeres szerző

Minden egy helyen Czernák Eszter könyveiről

Czernák Eszter gyerekkönyvírói karrierje úgy kezdődött, mint egy hollywoodi film. Röpke három év alatt pedig a Pagony egyik legkeresettebb írója lett. Kíváncsi vagy rá, hogyan? Ebből a cikkből megismerheted karrierjének történetét és eddig megjelent könyveit! Olvass tovább!

tovább...