Abszolút időutazás

tovább...

Vagány anyák kincsesbányája

Válogass a legmenőbb ajándékok között!

Itt az ideje, hogy te is elkezdj tudatosan készülni az ünnepekre! Most akár kicsi gyerekkel vagy otthon, akár már nagy kamaszod van, jó helyen vagy! Mindenkinek találsz itt szuper karácsonyi ötleteket! Kattints a cikkünkre és nézd meg, melyek a legjobb társasok, legmenőbb fejlesztők és legkatartikusabb gyerekkönyvek!

Szerezd be a legszebb ajándékokat!

tovább...

Üdv a kamasz király udvarából!

Miklya Luzsányi Mónikával beszélgettünk

Miklya Luzsányi Mónika öt gyermek édesanyja, ötven könyv szerzője, pedagógus, szerkesztő, publicista, teológus és még sorolhatnánk... Nem utolsó sorban pedig az Abszolút Töri sorozat legújabb részének szerzője. Ismerd meg az írónőt és A kamasz király udvarában című kötetét ebből az interjúból!

tovább...

5 ok, amiért szerintünk a legmenőbb sorozat most az Abszolút Töri

Ha valamit meg szeretnénk tanítani a gyerekeknek, elengedhetetlenül fontos, hogy azt a magukénak érezzék, megtalálják benne az újdonság izgalmát, ugyanakkor saját magukat is. Ez a történelem tanulásánál különösen nehéz feladat, hiszen több száz éve történt eseményekhez kell valamilyen módon kapcsolódnunk.
Az Abszolút töri sorozat pont ebben segít: olvasd el, hogyan!

tovább...

Mindent tudok! - Veszélyes idők

Olvasd el A kamasz király udvarában első két fejezetét!

Itt van Miklya Luzsányi Mónika első Pagony-könyve! A kamasz király udvarában az Abszolút töri-sorozat része, és 1520-be kalauzolja vissza az olvasót, egyenesen II. Lajos király udvarába. De ne szaladjunk ennyire előre, először ismerjük meg a történet két jelenkori főhősét! Olvasd el, hogyan kezdődik a regény!

tovább...

Kamaszok ma és 1521-ben

Miklya Luzsányi Mónika – A kamasz király udvarában

Új résszel bővül az Abszolút töri-sorozatunk, Miklya Luzsányi Mónika első pagonyos könyvével, A kamasz király udvarában-nal. Olvasd el a kötet szerkesztője, Grancsa Gergely ajánlóját!

tovább...