Micsoda?! Mit keresünk 1651-ben?

Itt a Színház a félhold árnyékában!

Ha kezedbe veszel egy Abszolút Töri kötetet, nem tudhatod, mi vár rád! A sorozat könyveit más- más szerző írja a saját stílusában. A szereplők és mellékszereplők állandó gárdája mellett sem lehet tudni, éppen kik csöppennek időutazós kalandba a Vitéz János Nyolcosztályos Gimnáziumból, és hogy hová utaznak egyáltalán. Egy a biztos, bármelyik részt is olvasod: a minőség, szórakozás és kalandok. Nincs ez másképp Mészöly Ágnes új regényével, a Színház a félhold árnyékában-nal sem. Olvass tovább, és tudj meg mindent róla!

tovább...

Ismerd meg az Abszolút Könyveket!

Egy kihagyhatatlan könyvválogatás 9-12 éveseknek

Mit adjunk a gyerek kezébe, amikor már nem kisgyerek, de még nem is igazán tinédzser? Sokáig nagy kihívást jelentett számunkra olvasmányt ajánlani nekik, mert elég összetett a helyzetük. Ne legyen mese (azok már száműzve vannak a dedós kategóriába), de ne is legyen olyasmi, amit még nem feltétlenül tudnak megemészteni, mert túl nyomasztó, vagy egyszerűen nem a korosztályuknak megfelelő problémákról, sajátosságokról szól.

tovább...

Vagány anyák kincsesbányája

Válogass a legmenőbb ajándékok között!

Itt az ideje, hogy te is elkezdj tudatosan készülni az ünnepekre! Most akár kicsi gyerekkel vagy otthon, akár már nagy kamaszod van, jó helyen vagy! Mindenkinek találsz itt szuper karácsonyi ötleteket! Kattints a cikkünkre és nézd meg, melyek a legjobb társasok, legmenőbb fejlesztők és legkatartikusabb gyerekkönyvek!

Szerezd be a legszebb ajándékokat!

tovább...

5 ok, amiért szerintünk a legmenőbb sorozat most az Abszolút Töri

tovább...

Abszolút időutazás

Nem tudtok betelni az időutazós regényekkel? Semmi gond, ugyanis az Abszolút könyvek sorában egy csomót találtok belőlük. Ebből a cikkből mindet megismerheted. Olvass tovább!

tovább...

Üdv a kamasz király udvarából!

Miklya Luzsányi Mónikával beszélgettünk

Miklya Luzsányi Mónika öt gyermek édesanyja, ötven könyv szerzője, pedagógus, szerkesztő, publicista, teológus és még sorolhatnánk... Nem utolsó sorban pedig az Abszolút Töri sorozat legújabb részének szerzője. Ismerd meg az írónőt és A kamasz király udvarában című kötetét ebből az interjúból!

tovább...

Mindent tudok! - Veszélyes idők

Olvasd el A kamasz király udvarában első két fejezetét!

Itt van Miklya Luzsányi Mónika első Pagony-könyve! A kamasz király udvarában az Abszolút töri-sorozat része, és 1520-be kalauzolja vissza az olvasót, egyenesen II. Lajos király udvarába. De ne szaladjunk ennyire előre, először ismerjük meg a történet két jelenkori főhősét! Olvasd el, hogyan kezdődik a regény!

tovább...

Kamaszok ma és 1521-ben

Miklya Luzsányi Mónika – A kamasz király udvarában

Új résszel bővül az Abszolút töri-sorozatunk, Miklya Luzsányi Mónika első pagonyos könyvével, A kamasz király udvarában-nal. Olvasd el a kötet szerkesztője, Grancsa Gergely ajánlóját!

tovább...

Sütihasználati beállítások