Ebbe a könyvbe szabad belefirkálni!

Így használd Agócs Írisz Vonalból kimenni ér! című könyvét

Nemrég jelent meg Agócs Írisz legújabb kreatív könyve, a Vonalból kimenni ér!, amely a Rajzolj egy krumplit!-sorozat után új szintre emeli a szabad alkotás élményét. Ezúttal nincsenek vonalak, nincsenek krumplik, sem pontról pontra utasítások. Helyettük van viszont sok-sok gyönyörű paca. De mit kezdjünk velük? Hogyan használjuk ezt a szemet kápráztatóan szép könyvek? Ebből a cikkből megtudhatod! Olvass tovább!

tovább...

10+1 szuper könyv a nyárra

Ezeket pakold be a bőröndbe!

Készülj velünk a nyaralásra, mert a vakáció nemcsak a strandolás, a fagyi, a városnézés, hanem a végtelen olvasás ideje is! A Pagony és a Tilos az Á Könyvek minden korosztály számára izgalmas, igazi nyári olvasnivalót kínálnak. A következő cikkben összegyűjtöttük azokat a könyveket, melyeket akár a tengerpartra, akár a hegyekbe, akár a nagyszülőkhöz magatokkal vihettek, de ott a helyük a táborozós hátizsákban is!

tovább...

"Én csak a tétnélküliséget hozom"

Szabad alkotás Agócs Írisszel

Befutott Agócs Írisz legújabb könyve, ami (újra) megszeretteti a rajzolást gyerekekkel és felnőttekkel egyaránt! A Vonalból kimenni ér! megmutatja, hogy nem csak krumplikból, de foltokból is lehet csodálatos képeket rajzolni. A szerzővel kreativitásról, alkotókedvről és a felszabadult rajzolás mámoráról beszélgettünk. Olvass tovább!

tovább...

Vonalból kimenni ér? De még mennyire!

Lapozz bele Agócs Írisz új könyvébe!

Alkossatok felszabadultan Agócs Írisszel! A szerző legújabb könyvében csupa-csupa folt vár minden alkotni vágyó kicsit és nagyot. Hogy miért? lapozz bele a könyvbe, és kiderül! Kattints ide!

tovább...

Amit tilos, azt szabad!

Gondolatok Agócs Írisz: Vonalból kimenni ér! c. könyvéről

Egy igazán különleges, innovatív kötetet mutatunk most be nektek. Agócs Írisz Vonalból kimenni ér! című kreatív, felszabadító könyve mindenkiben újra felébreszti majd a gyermeki, gondtalan rajzolás utánozhatatlan élményét. Megkértük Várnai Zsuzsanna művészetterapeutát, hogy ossza meg velünk a gondolatait erről a kötetről. Az ő cikkét olvashatod most. Kattints ide!

tovább...