Ismerd meg az Abszolút Könyveket!

Egy kihagyhatatlan könyvválogatás 9-12 éveseknek

Mit adjunk a gyerek kezébe, amikor már nem kisgyerek, de még nem is igazán tinédzser? Sokáig nagy kihívást jelentett számunkra olvasmányt ajánlani nekik, mert elég összetett a helyzetük. Ne legyen mese (azok már száműzve vannak a dedós kategóriába), de ne is legyen olyasmi, amit még nem feltétlenül tudnak megemészteni, mert túl nyomasztó, vagy egyszerűen nem a korosztályuknak megfelelő problémákról, sajátosságokról szól.

tovább...

Itt vannak a 28. Nemzetközi Könyvfesztivál újdonságai!

Ismerd meg mind!

Idén is rengeteg új könyvvel készülünk a 28. Nemzetközi Könyvfesztiválra. Kicsiktől nagyokig mindenkinek találsz ebben a szemlében valami izgalmasat.

Többek között olyan szuper sorozataink folytatódnak, mint a Tölgyerdő meséi, a Kuflik, Pitypang és Lili, a Zseblámpás Könyvek és az Abszolút Könyvek, de egy egészen új műfajban is kipróbáltuk magunkat: bemutatjuk az Abszolút Töri kalandséta könyveket!

Ebben a cikkben korosztályos ajánlás szerinti sorrendben ismerheted meg a legfrissebb köteteinket! Olvass tovább!

tovább...

Abszolút fantasy

Ha a kiskamaszod legszívesebben elő sem bújna a fantázia birodalmából, ha falta a Harry Pottert, és imád elmerülni a varázslatban, akkor válassz neki valami szuper új olvasnivalót ebből a szemléből! Ismerd meg Abszolút fantasztikus könyveinket!

tovább...

Vakáció könyvekkel!

A legjobb meseregények a nyárra

Itt a nyári szünidő és vele együtt az időmilliomos gyerekek: igazán alkalmas időszak ez a meseregények olvasására. Nem kell szétszabdalni az olvasást napi, esti adagokra, lehet falni a fejezeteket. Összeállítottunk hát egy szemlét a legfrissebb, legizgalmasabb meseregényekből.

tovább...

Irány a Kings Cross, vár a 13. Vágány!

Itt a legújabb Abszolút Könyv

A kiskamasz gyereked imádja a varázslatos világokat? Vagy szeretnéd nyitottabbá tenni az olyan végtelen univerzumok iránt, mint a Harry Potter, a Narnia Krónikái vagy az Északi fény trilógia? Akkor A 13. vágány titka lesz a tökéletes könyv a számotokra. Olvass tovább és ismerd meg a legújabb Abszolút Könyvet!

tovább...

A 13. vágány titka - Első fejezet

Olvass bele Eva Ibbotson regényébe!

Az Abszolút könyvek sora egy új, kalandos fantasyvel gazdagodott. Eva Ibbotson második magyarul megjelent ifjúsági regénye, A 13. vágány titka egy legalább olyan izgalmas varázsvilágba repít minket, mint a Narnia Krónikái vagy a Harry Potter-sorozat. Olvasd el az első fejezetet!

tovább...

Sütihasználati beállítások