Ötletek nyusziknak!

A legjobb húsvéti meglepetések

cimkék: #Húsvét

Mit hozzon a nyuszi? Ebben a cikkben a legjobb meglepetéseket rendeztük sorba, ráadásul a cikkben szereplő könyveket 25% kedvezménnyel teheted a kosaradba! A könyveken kívül pedig más ajándékokat is elrejtettünk a cikkben, válaszd ki legjobb meglepetést és rendelj, hogy időben eljuthasson a meglepi a nyuszihoz is!

A könyv olyan mint egy húsvéti tojás. Szimpatikussá válik a borítója, a fülszövege miatt, de igazából csak akkor derül ki, hogy neked való-e, ha igazából belekóstolsz. Most segítünk több könyvet is végigkóstolni, hogy húsvétra már biztosra mehess! Itt a könyvekről a könyvismertetők mellett belelapozókat, szövegrészleteket és különféle ízelítőket találsz, hogy biztosan azt rendeld meg, amelyiket nagyon sokszor fogsz még levenni a polcról. Ráadásul most kedvezménnyel rendelhetsz, úgyhogy érdemes egy rakásra beszerezned a hozzád passzoló csomagot, mert 10.000 Ft felett ingyen házhoz is viszi a nyuszi.


PICIKNEK:

Babáknak itt vannak a legszebb kézzel horgolt nyuszik és más állatkák, amiket jól megmarkolhatnak, és magukkal hurcolhatnak mindenhova. Lehet őket nyalogatni, lecsepegtetni, mert a természetes anyagoktól készült állatkákat könnyen ki is lehet mosni. 

Rendeld meg őket most 10% kedvezménnyel ITT és ITT!

Tölgyerdő-sorozat

Nagy kedvencünk a Malacbújócska. Ki ne szeretne tavasszal bújócskázni? A tyúk bizony jól elbújt, és Malac mindenhova bekukkant, hogy megkeresse... Segíts neki megtalálni! Nyitogasd ki az ablakokat és derítsd ki, hol lehet a tyúk! A verses mese, a kedves rajzok és a vicces karakterek minden picit és nagyot megnevettetnek...
Végül pedig egy igazi tavaszi piknikkel ér véget a helyes kis történet.

Ugyanilyen kedves, kukucskálós versikét rejt a Mackó levelei, a Róka zoknija, és a Nyuszi álmos is. Rendeld meg most a Tölgyerdő-sorozatot 25% kedvezménnyel!

A Malacbújócska című könyvet is 25% kedvezménnyel teheted a kosaradba!

Pipp és Polli

Ha már nyuszi, nem hagyhatom ki az egyik kedvenc nyuszigyerekemet, Pippet! Pippel minden olyan természetes és őszinte, legyen szó rollerezésről, pisilésről, barátkozásról vagy beöltözésről... Ismerd meg őt itt

Az egyik legtavaszibb mese, mikor Pipp kap egy új rollert, amit Polli NAGYON szeretne kipróbálni, úgyhogy fogja magát, és felpattan rá! De sajnos egy nagy kő kerül a kerék elé... még szerencse, hogy barátja, Pipp, segít neki! A másik, amikor egy piros lufit kap a kis nyuszi. Nagyon örül neki, és barátjával, Pollival sétálni indulnak. Persze a lufit is viszik. Csakhogy a lufi – kipukkad! Vajon mi lesz ebből?

Lapozz bele a könyvbe itt!

És ha te is annyira, de annyira beleszeretsz a mesékbe, akkor rendeld meg őket itt 25% kedvezménnyel!

Boribon tojást fest

Egy tökéletes húsvéti mese? Marék Veronika ezt is megoldotta. Boribon húsvétra készül Annipannival. A kislány nem bízza Boribonra a tojásfestést, jobb, ha a mackó, csak adogatja őket, hiszen kicsi és ügyetlen ahhoz, hogy szépen megfesse a hímes tojásokat. Ám Boribon – kisgyerekhez méltó leleménnyel – elcsen egyet, amit koromfeketére fest, majd egy fehér pacát ejt rá! Nagyon helyes! A mese végére az is kiderül, milyen különleges remekmű Boribon húsvéti tojása. A Boribon tojást fest a szabad fantázia, játék és alkotás szimbóluma, nem véletlenül a kicsik kedvence!

Rendeld meg a könyvet most 20% kedvezménnyel!


HÁROMÉVES KORTÓL:

Puszi, nyuszi

Ha szereted a vicces grafikákat és a még viccesebb köszönéseket, akkor a legjobb húsvéti könyv a Puszi, nyuszi! Ebben a lapozóban az állatok rímekben köszöngetnek egymásnak. Egy biztos, ha szeretnéd, hogy a gyereked sokat nevessen és mindenkit üdvözöljön, ezzel a könyvvel biztos megnyered őt az udvariasságnak!

Próbáljátok csak ki, lesz nagy kacagás!

Lapozz bele a könyvbe itt, ismerd meg jobban itt, Kárpáti Tibort, a szerzőt pedig itt!

Rendeld meg a Puszi, nyuszit most 25% kedvezménnyel!

Mókuspapa, gyere haza!

Ha tavasz, akkor itt az ideje, hogy felfedezzétek a természetet! A Mókuspapa, gyere haza! egy igazi állatbarát könyvecske, amiben szegény Mókuspapát lesodorja a fáról a vihar. Móni és Tóni rátalálnak, és gondoskodni kezdenek a mókusról. No de mire van valójában szüksége egy bajba jutott vadállatnak? Ez is, és sok más is kiderül a vicces verses meséből, amit Axel Scheffler képei tesznek még izgalmasabbá. 

Ismerd meg a könyvet itt, olvass bele, majd rendeld meg most 25% kedvezménnyel húsvétra!

Misu, a kisnyuszi-sorozat

A Misu-könyvek sok rövid mesét tartalmaznak azokról a pillanatokról, amikor a kisnyusziból nagyobb nyuszi lesz. Misu boldog nyúlgyerek, szerető családban. Életének apró-cseprő történései elevenednek meg: reggeliznek, játszanak, kirándulnak, utaznak, összevesznek, majd kibékülnek, pont mint ahogy a dackorszakban ez lenni szokott. Húsvéti ajándéknak telitalálat!

Lapozz bele, olvass még Misuról, majd rendeld meg most a húsvéti ajánlatunkban 25% kedvezménnyel!

Mese az elveszett nyusziról

Aki Bogyó és Babóca rajongó, annak telitalálat a sorozat egyik legkülönlegesebb könyve. Itt a jól ismert szereplők nemcsak rajzként jelennek meg, hanem bábként is életre kelnek: Bartos Erika minden szereplőt, minden helyszínt, minden kis házikót, apró törülközőt és szakácskönyvet elkészített, hogy megalkossa Bogyó és Babóca világát. Az apró részletekben elmerülhetnek a gyerekek, és a könyv mellékletében elolvashatjuk azt is, hogy miképp készültek a bábok. Ebből könnyű lesz ihletet meríteni a tavaszi alkotáshoz! Pont úgy, mint ahogy Bogyó teszi a mesében...

Ismerd meg a mesét, olvass bele, majd rendeld meg most 25% kedvezménnyel!

Bogyó és Babóca társasjátéka

Persze egy klasszikus Bogyó és Babóca is elfér a nyuszifészekben. Ha még nincs meg a bogárkák húsvéti története, akkor tökéletes választás ez a könyv, amiben rögtön két kis mesét is találsz. Az elsőben a bogárlányok nagyon készülnek a locsolkodásra, és lelkesen festegetik a tojásokat, majd mind hazamennek sütögetni. Csakhogy Ugri tojásai összetörnek! Szerencsére a baráti összefogás segít a szöcskelány problémáján... A második mese pedig legyen igazi húsvéti meglepetés!

Lapozz bele a könyvbe, töltsd le ezt a kreatív anyagot és készüljetek vele együtt a ünnepre!

Rendeld meg a Bogyó és Babóca társasjátékát 25% kedvezménnyel!

Babaróka ajándéka

A legkedvesebb friss könyveink közé tartozik a Babaróka ajándéka, így, ha valami újdonságot szeretnél, akkor ezt válaszd! Megható és őszinte, mégis nagyon varázslatos  történetek egy könyvben... Mi történik, ha Mamaróka kávézni szeretne, vagy dolgozni kell mennie? Mi van, ha Babaróka bal lábbal kel, egyedül érzi magát a kölyökőrzőben, vagy elvész a piaci tömegben? És mi van, ha egyszerűen nincs elég türelem, és összevész Babaróka és Mamaróka? Pont ők, a legszilárdabb páros?

Ismerd meg a végtelen finomsággal felcsendülő Babaróka-meséket, melyekben biztonságos szeretetben tágul ki a világ Babaróka és Mamaróka számára is! Olvass el egy mesét, majd rendeld meg a könyvet most 25% kedvezménnyel!


NÉGYÉVES KORTÓL:

Cipelő cicák-sorozat

Tavasszal kinyílik a fantázia és fokozódik a huncutság. Ehhez a hangulathoz a legjobban egy Cipelő cica mese passzol! Berg Judit és Agócs Írisz varázscicáival csupa móka az élet! Ciró, Pepe és Lőri mindig megoldást találnak a legváratlanabb helyzetekre is, miközben huncutságukkal néha fejfájást okoznak a kis gazdáiknak, a hétéves Lilinek, az ötéves Marcinak, és a pici Dorkának.

Ismerd meg a meséket itt, olvasd el az első mesét az első könyvből, majd rendeld meg az egész sorozatot csak most 25% kedvezménnyel!

Janó és Janka tavaszi mesék

A tavasz tele van megannyi érdekes történéssel: kiscicák születnek, bárányok népesítik be a legelőt, a kert ontja az illatos virágokat, a vándormadarak visszatérnek és a fészekalj megtelik új élettel, arról nem is beszélve, hogy itt a húsvét és a kert hímestojások búvóhelyévé változik. Janó és Janka buzgó kíváncsisággal fedezi fel a tavasz minden csodáját. A sok rövid mesét rejtő könyv bájosan illusztrált képekkel minden ovist elvarázsol. Próbáljátok ki azt a sok fantasztikus kalandot, ami Janóval és Jankával is megtörtént tavasszal!

Ismerd meg a könyvet itt, olvass bele, és rendeld meg most 25% kedvezménnyel!

Ünnepelj velünk

Vadadi Adrienn ovis meséi a gyerekek nyelvén mesélnek az ovis hétköznapok legviccesebb, legszebb és legmeghatóbb pillanatairól. Ebben a könyvben az évkör úgy rajzolódik ki, hogy minden ünnephez kapunk egy helyes kis mesét. A Piros tojás című történet biztos, hogy minden kis ovis nagy kedvence!

Ismerd meg a meséket, olvass bele és rendeld meg most 25% kedvezménnyel!

Tündérnaptár

Panka és Csiribí, a két tündérgyerek mindig izgalmas kalandokba keverednek. Húsvétkor különösen...
"Egy tavaszi reggel kétségbeesett madárcsicsergés verte fel az erdőt. Csiribí éppen a nagy fenyőfa csúcsán üldögélt, az új távcsövét próbálgatta. Rögtön a hang irányába fordult, hogy lássa mi történt. De a fákon már mindenütt kibomlottak a rügyek, nem lehetett átlátni a vékony zöld levélkéken. Csiribí úgy sejtette, hogy az erdei pintyek fészke felől jönnek a hangok. Rögtön szárnyra kapott, hogy mielőbb segíthessen.
Kíváncsi vagy, mi történik velük? Olvasd el a könyv húsvét című mesét!

A könyv az Ünnepelj velünk!-höz hasonlóan az év legszebb ünnepeit meséli el... 

Rendeld meg most 25% kedvezménnyel!


NAGYOKNAK, MÉG FELOLVASÁSRA:

Amikor a nyulak még tudtak repülni

Mici apukájának bármilyen apróságról eszébe jut egy képtelen és vicces történet. A rövid kis esti mesékben hol a nyulak tudnak repülni, hol a víz alatt élnek az emberek, hol icipici családok laknak a virágcserepekben. Ha pedig túlságosan összekuszálódnak a dolgok, akkor gyorsan szólni kell a világjobbítóknak, hogy tegyenek helyre mindent... Apukáknak és gyerekeiknek sok-sok közös estére!

Olvass bele itt, ismerd meg a könyvet ebből a cikkből, majd tedd a kosaradba most 25% kedvezménnyel!


RENDELD MEG A FENTI KÖNYVEKET MÁRCIUS 14-IG 25% KEDVEZMÉNNYEL A HÚSVÉTI AKCIÓNK KERETÉBEN!

Kapcsolódó cikkek