Kallantyú meséi

új mesekönyv a Pagonytól

Rendhagyó könyvajánló következik egyenesen Szabó T. Anna költő tollából. Ő találta ki ugyanis a xinxist, aki a most megjelenő könyvünk főszerepelője.

"Ez az állat itt a xinxis,

ugye csinos? Pedig nincs is.

De ő nem tudja, hogy nincsen -

jön és ugrál a kilincsen!?"

tovább...

A Pagony új könyvei

segítünk, hogy miket olvass

Színes boxos összeállításunkban gyorsan áttekintheted, hogy milyen új és még újabb könyveink vannak. Kedvenc hazai és külföldi sorozataink újabb részekkel bővültek, de megismerhettek egy vagány szerzőt, barátságot köthettek egy vakonddal, és megtudhatjátok, mi is az a xinxis.

Keresd majd őket a Millenárison, ott lesz a Könyvfesztivál, vagy gyere a Pozsonyi útra, esetleg nézz körül webboltunkban.

tovább...

Nem regény, nem mese, hanem vers!

milyen verset olvassunk?

A Költészet Napja van ma - itt a Pagonyon is. Aki tudni szeretné, hogyan olvasnak a költők a gyereküknek verset, csak olvassa el a cikkünkben - aki pedig azt szeretné tudni, hogy ő mit olvasson a gyerekének, az kattintson a tovább gombra! Lesz itt Varró és Szabó és Kovács és egyéb mesterségek.

tovább...

A kis vakond, ahogy még nem ismertük

Mese a vakondról, aki tudni akarta, hogy ki csinált a fejére - új könyv

Mi itt a kiadóban nagyon, de nagyon szeretjük ezt az új könyvünket, és azt gondoljuk, hogy titokban mindenkinek be fog jönni! Borzasztóan vicces, mélyen őszinte, szerethető, tanulságos könyv az egész családnak. Olvassátok szeretettel, és ne hagyjátok, hogy a ti fejetekre is rácsináljon valaki!- Emrich Kriszta ajánlója.

tovább...

A bűvös szám: 8

A Pagony könyvfesztiváli megjelenései

Azért 8, mert az idei Könyvfesztiválra pontosan ennyi nagyon szuper könyvet hoztunk ki nektek! Széles a választék: csomótündér, egy nyomozós vakond, kitartó cica, szétszórt boszi, tükrös-trükkös hercegkisassony, egy vagány kisfiú, egy fura kilincslény, és persze Bogyó és Babóca. Kovács Eszter főszerkesztő személyes ajánlójából szemezgessetek kedvetekre, és találkozzunk jövő héten, a Millenárison, a Könyvfesztiválon!

tovább...

Seprűn lakni jó!

új lapozónk már megjelent!

Julia Donaldson és Axel Scheffler kicsit nagyobb könyvei közül már olvasható magyarul A majom mamája, A legcsinosabb óriás és A graffaló. Most egy boszi és berepül a képbe, még hozzá seprűnyélen.

Olvassátok el Győri Hanna ajánlóját, és lessétek a levegőben repkedő boszikat!

A cikk végén egy boszis színezőt is találtok!

tovább...

Medveidőjósunk jelenti!

Tandori Dezső: Főmedve-télvég (Agócs Írisz ill.)

Főmedve-télvég

 

Főmedvém dohog: Amit végképp

nem kezdeményeznék – a télvég!

Az átmeneti dolgokat

ki nem állhatom. A latyak,

folytatja, fű-fa tüsszögés …!

tovább...

Tojások húsvétra

Színező

Olvassátok el húsvéti kézműves tippünket, no meg persze a legújabb Bogyó és Babóca könyvet, és nyomtassátok ki hozzá ezeket az aranyos tojásokat Bogyó és Babóca meséjéből. Hiszen a Bogyó és Babóca társasjátéka egy húsvéti mesét is tartalmaz!

tovább...

Tüköry Léda és a varázscipő

egy szuper ajánló a könyvsorozathoz!

Tüköry Léda hercegkisasszony bújt elő, mikor a bárányhimlős Adél, könyvünk főszereplője éppen a képét vizslatta a tükörben. Léda pont olyan, mint ő, csak vagányabb kiadásban.

Együtt számos kalandon esnek keresztül.

Itt a Tüköry Léda második kötete, és Vujovits Júlia ajánlója.

 

tovább...

Sütihasználati beállítások