Mi kerüljön a Mikulás-csomagba?

Nekünk rengeteg ötletünk van!

Már csak egy apróság hiányzik a csomagból, de nem szeretnétek megint csokimikulást és aranyvirgácsot venni? Összeszedtünk néhány tippet azoknak, akik idén inkább a cuki, hasznos és vicces meglepetésekre szavaznak!

tovább...

Boribon ott segít, ahol tud!

Ismerd meg a Boribon-társasokat!

Biztosan ismeritek Boribont, a legédesebb kismackót, aki lassan 50 éve jó barátja a mindenkori csöppöknek. A Marék Veronika teremtette karakter köré egy egész univerzum épült az elmúlt években. Ismerjétek meg az összes Boribon-játékot ebből a cikkből!

tovább...

Mesélj és játssz Boribonnal!

Játszófüzetbe rejtett babaház Marék Veronika meséi alapján

Boribon, a kedves játékmackó sok gyerkőc számára a legelső fiktív barát, akivel a mesék birodalmában megismerkednek. A könyveken kívül már plüssjáték és sokféle társas formájában is találkozhattok Boribonnal, Annipannival és a többi szereplővel. Most pedig egy új formátummal bővül a sorozat. Ismerd meg ezt a szuper játszófüzetet, melynek segítségével még jobban elmerülhettek Marék Veronika mesevilágában. Nézd, itt lakik Boribon!

tovább...

Éljen a Babaróka karácsonya és a Mágikus erdő!

Ismerd meg az Ország játéka 2022 díjas társasainkat!

Szuper híreket kaptunk, képzeljétek, két idei játékunk is Ország játéka díjas lett! A Mágikus erdő Társasjáték iskolásoknak kategóriában közönségdíjat kapott, a Babaróka karácsonya pedig Társasjáték ovisoknak kategóriában holtversenyben megnyerte a szakmai zsűri szívét. Gratulálunk a játéktervezőknek és minden alkotónak, aki részt vett a szuper társasok létrehozásában. Ismerd meg a két díjnyertest! Olvass tovább!

tovább...

Itt a karácsonyi társaskínálatunk!

23 verhetetlen játék kicsiktől nagyokig mindenkinek

Karácsonyi ajándékot választani nem könnyű. Hiába járunk végig tizenhárom boltot és nyomakodunk át az ünnepi tömegen, hiába olvasunk el huszonöt játékleírást, még a legkörültekintőbb válogatás után is előfordulhat, hogy a szekrény tetején porosodik a nagy nehezen megszerzett társas. Segítünk, hogy idén ne kerülj ilyen helyzetbe! Kattints ide a folytatásért!

tovább...

Rumini eltűnt! Csak ti menthetitek meg!

Itt a legújabb Rumini-társas!

Rumini hatalmas rajongótáborral rendelkezik, ami nem is csoda, Berg Judit meséje azonnal berántja a kisiskolás olvasókat. Most egy új, nagytáblás játék keretein belül merülhettek el Rumini világában. Ismerjétek meg Bojti Anna fantasztikusan izgalmas társasjátékát Kálmán Anna gyönyörű illusztrációival!

tovább...

Karácsonyozz Babarókáékkal!

Itt az első Babaróka-társas!

Babarókát nagyon sokan szeretitek. Most végre játszhattok is vele, ráadásul egy különleges és nagyon vonzó karácsonyi játékban. Mert képzeljétek, ebben a játékban van egy igazi karácsonyfa (papírból)! Nektek kell szépen felépíteni, hogy aztán együtt, az egész család feldíszítse, mielőtt Kiscica megérkezne vendégségbe. Olvass tovább!

tovább...

Mindenki egyért!

Vajon sikerül elég ügyetlennek lennetek?

Itt egy egyszerre agyégető, fejlesztő, de a tematikája miatt humoros játék, ami komplex, kis dobozban elfér és nagyon sokszor játszható! Tanuljatok bele játszva az algoritmizálásba! Ismerjétek meg Győri Zoltán A herceg nyer nevű játékát!

tovább...

Megérkezett az Időfutár kártyajáték!

Ismerd meg Szauer István izgalmas társasjátékát!

Íme egy összetett, tökéletesen időfutáros, pörgős, egymást átverős, komplex, de kompakt játék egy kis dobozban, amit bárhol és szinte bármikor előhúzhatsz a táskádból! Egy játékos van a többiek ellen, ő mozgatja a gonoszok bábuit, és a többiek a hetedikesekkel próbálják tőrbe csalni az ellenséget. Taktika, szerencse, memória és csapatmunka!

Vajon te mit szeretsz majd jobban, csapatban játszani vagy akadályozni a többieket? Ismerd meg az Időfutár kártyajátékot!

tovább...