Színezd ki Kicsimackót!

Hoztunk nektek egy nyári színezőt

Mi úgy gondoljuk, minél kicsimackósabb a nyár, annál jobb! Éppen ezért készítettünk nektek egy szuper, letölthető színezőt Egri Mónika egyik illusztrációja alapján. Elő a színes ceruzákkal! Kattints ide!

tovább...

Meglepetés!

Itt egy szuper kreatív ötlet a szünetre!

Készítsetek Zsebaljai időjárás receptkönyvet Kertész Erzsi mesekönyvéhez! A kötet illusztrátora, Széll Adrienn a könnyedén összerakható, fantasztikus kis füzeten túl egy színezőt is készített a gyerekek számára! Ebből a cikkből mindkettőt letöltheted! Kattints ide!

tovább...

Apróságok a nyári délutánokra

Vízpartra és a lakásba is

Kitört a nyár és a gyerekek elmentek éves szabadságukra. Mi pedig összegyűjtöttünk néhány apróságot, közöttük olyan újdonságokat, amelyek lekötik majd őket a szünetben, praktikusak utazáshoz, hasznosak, szórakoztatóak és még fejlesztenek is.

tovább...

Társasok a strandtáskába

A legjobb játékok nyaraláshoz

Itt a nyár, irány a strand! De milyen társasokat vigyünk magunkkal, amik nem foglalnak sok helyet, de mégis feldobják az árnyékban hűsölés pihentető perceit? Segítünk! Összeszedtük a legújabb és legizgalmasabb játékokat, amiket könnyedén zsebre vághattok, és bármikor elővehettek akár a fürdőlepedőn is! Ismerd meg a nyári kedvenceinket!

tovább...

Kártyák a szünetre

Amíg utazunk, Ország-város, kicsi-nagy

A Madách Imre az egy utca, ugye? A Balaton meg az a ház, ahol nyaralunk? Budapest város vagy ország? Ha már Kelenföldig elment a vonat, akkor az már tuti külföld, ugye, mert annyira régóta elindultunk, és már az összes uzsonnánkat is megettük... Na, akkor ezen a ponton vegyük elő az Ország-várost (meg aztán majd az Amíg utazunkot)! Hogy ne a kefét rágjuk egész úton, ahogy a kettővel ezelőtti században mondták volt...

tovább...

Strandra fel!

Készen álltok a hatalmas pancsolásra?

Szeretitek a klasszikus strandjátékokat? Vagy azokkal játszotok szívesebben, amikben van egy kis csavar? Ebben a szemlében ilyet is, olyat is találtok majd! Segítünk becsomagolni a strandtáskába!

tovább...

Egy szuper beszélgetés Pásztor Emmával

Olvasd el a JEM magazin gyereknapi interjúját!

A gyereknapi szám apropóján kis hazánk legfiatalabb társasjátékszerzőjét, Pásztor Emmát kérdeztük. Nemrég jelent meg az első játéka, a Lokomoto, aminek a bemutatója szintén ebben a számban olvasható.

Olvasd tovább a JEM magazin 2023. májusi számában megjelent interjút!

tovább...

Lokomoto

Olvasd el a JEM magazin cikkét a játékról!

Lehet gőzmozdonyfütty vagy a BZ motor zúgása, engem a vonatok hangjai mindig is lázban tartottak, hisz vasutas családban nőttem fel és fél gyerekkoromat a vasútállomáson töltöttem. Természetesen a legizgalmasabb elfoglaltságom a mozdonyok megcsodálása volt. Ebből kifolyólag nem nagy meglepetés, hogy minden vonatos témájú társasjáték érdekel. Lehet az gyerek, családi vagy nagyon gamer kategória is. A mostani cikkemben egy családi társasjátékot, a Lokomotot mutatom be közelebbről, aminek még az a plusz érdekessége, hogy kis hazánk legfiatalabb társasjáték szerzője, egy 13 éves kislány, Pásztor Emma készítette.

Olvasd tovább Belevári Eszter a JEM magazin 2023. májusi számában megjelent cikkét!

tovább...

Hupszi - Győri Zoli társasjátéka

Olvasd el a JEM magazin cikkét a játékról!

Hupszi, egy két lábon járó szőrcsomó akár az Addams Family Hogyishívják kuzinjának is lehetne a másodkuzinja, de én ezt honnan is tudhatnám, csak alsós vagyok. De azt tudom, hogy Hupszi mindig vevő pár csínytevésre; legutóbb gondnok Jani bácsi kulcskarikájával kezdett hulahoppkarikázni a folyosó közepén, míg egy másik alkalommal a konyhás Gizi néni kötényéből épített sátrat magának. Még szerencse, hogy időben észrevettük, különben…

Olvasd tovább Szabó Máté a JEM magazin 2023. májusi számában megjelent cikkét!

tovább...

Sütihasználati beállítások