Könyvek karácsonyra a óvodásoknak

Válogatás a Pagony idei kiadványaiból

Ebben a szemlénkben az idén megjelent, ovisoknak szóló Pagony könyvek közül válogattunk olyan köteteket, amelyek biztosan örömet okoznak a család óvodás tagjainak.

tovább...

Hat új mesekönyv a Pagonytól

0-tól 10 éves korig

0 – 10 éves korig minden gyerekhez szólnak új könyveink, amelyek sok-sok a gyerekek számára fontos témát járnak körbe, segítve a szülőket a különböző helyzetek gyerekekkel történő megbeszélésében, megoldásában.

tovább...

A költözés

Olvass bele a legújabb Babaróka-könyvbe!

A Babaróka-mesék a megjelenésük óta különleges helyet foglalnak el az olvasók és a Pagony munkatársainak szívében is. Az új kötetben visszatérünk az alapokhoz: a kisgyermekes családok mindennapi kalandjaihoz, nehézségeihez.
A legfontosabb esemény, ami végigvonul a meséken, és ami a család életében bekövetkező többi változást is elindítja, az az, hogy Mamaróka kisbabát vár. Ez az oka annak, hogy a rókacsalád a költözés mellett dönt, sőt, Babaróka mostantól új óvodába jár majd.

Olvassátok el az első mesét a Babaróka kistestvére című új kötetből!

tovább...

Babaróka és a kistesó

Megérkezett a Babaróka legújabb része!

Kedves Babaróka-rajongók! Igen, tényleg itt az új rész, és ha szabad ilyet mondanunk, talán ez lett a kedvencünk! Olvasd el a cikket és tudj meg róla mindent!

tovább...