Újdonságok Gyereknapra!

Itt a gyereknap, és mi lehetne szuperebb ajándék egy jó könyvnél? Persze, hogy semmi, úgyhogy gyorsan össze is gyűjtöttünk egy csomót, hogy kedvetekre válogathassatok!

tovább...

Idén sem marad el a Könyvfesztivál!

Hatalmas online szemle!

Tavaly ilyenkor szívből hittünk abban, hogy idén már személyesen találkozhatunk a Könyvfesztiválon. Végül nem így alakult, de nem estünk kétségbe: készültünk nektek egy hatalmas szemlével, amiben minden idén megjelent könyvünkről olvashattok, egészen úgy, mintha a fesztiválon beszélgetnénk.
Böngésszetek kedvetekre, lapozzatok bele online a könyvekbe, és reméljük, jövőre már tényleg együtt lehetünk!

tovább...

"Nem emlékszem olyan időszakra, amikor ne rajzoltam volna"

Interjú Monszport VIvien illusztrátorral

Monszport Vivien illusztrációi teszik teljessé Czernák Eszter Hová bújt a süni? című mesekönyvét. Ez volt az első közös munkája a Pagony kiadóval, de biztosan nem az utolsó! Sok-sok mindenről beszélgettünk vele, ismerjétek meg őt jobban ti is!

tovább...

Ismerkedjetek az évszakokkal!

Az évszakok váltakozásának felfedezése minden kisgyerek életében izgalmas folyamat.
Ismeretterjesztő könyvek, foglalkoztatók és mesék sorakoznak könyvesboltjaink polcain a témában, úgyhogy hoztunk is nektek egy szuper szemlét, amiből megismerhetitek a mi legnagyobb kedvenceinket, hogy az évszakok és a természet megismerése egy közös, családi kaland legyen!

tovább...

Három új könyv a Pagonytól

Egy régóta várt sorozat indul újra a Pagonynál

Megjelennek Innes Shona könyvei, melyek gyerekek nehezen megválaszolható kérdéseire segítenek választ adni a szülők számára. Czernák Eszter friss könyve pedig szintén kérdések köré fonódik: a mindennapi séta során a gyerekekben megfogalmazódó, a világra rácsodálkozó kérdéseket veszi sorra a kötet, mely így ismeretterjesztő és mesekönyv is egyben.

tovább...

Kalandozás a természetben

Ismerd meg Czernák Eszter új mesekönyvét!

Miért kopogtatja a fákat a harkály? Hogy lesz a hernyóból pillangó? Miért vicces virág a pitypang? Miért fagynak be a pocsolyák hideg időben? Czernák Eszter legújabb, Hová bújt a süni? című könyvéből többek között ezekre a kérdésekre is választ kapunk.
Induljatok útra Pankával és anyukájával egy évszakokon átívelő, mesés sétára, és fedezzétek fel közösen a természet megannyi apró csodáját!

tovább...

Befagyott pocsolya

Olvass bele Czernák Eszter új mesekönyvébe!

Czernák Eszter legújabb mesekönyvének főszereplője egy Panka nevű, igen kíváncsi kislány, aki mindennap tesz egy hatalmas sétát anyukájával - és természetesen ilyenkor sok-sok kérdés merül fel benne.
Kalandozzatok velük, és tudjatok meg egy csomó érdekességet: például hogy hová tűnnek a hópelyhek vagy hogy mit csinál a vakond a föld alatt!

Most hoztunk nektek egy mesét a könyvből!

tovább...