Legyen benne valami igazi

Bendl Verával beszélgettünk

Nemrég jelent meg Bendl Vera legújabb mesekönyve, a Matyi tigrissel álmodik, Szimonidesz Hajnalka illusztrációival. A címszereplők rövid idő alatt is rengeteg ovis szívébe lopták be magukat. Most a szerzőt kérdeztük az új kötetről, és még sok minden másról. Olvass tovább!

tovább...

Egy igazi ajándékkönyv ötéveseknek és egy lírai mesekönyv

Pagony újdonságok

A nagysikerű 3 éves lettem! valamint folytatása, a 4 éves lettem! nagyon kedvelt válogatások. Most végre az ötévesek is ünnepeltethetik a születésnapjukat egy önálló antológiával.
Bendl Vera elgondolkodtató, beszélgetős okos meséi segítenek elindítani a közös gondolkodást és beszélgetést a Matyi tigrissel álmodik című kötetben.

tovább...

Matyi tigrissel álmodik

Olvass el egy mesét Bendl Vera új kötetéből!

Megjelent Bendl Vera legújabb kötete, a Matyi tigrissel álmodik, tele gyönyörű, gondolkodós, beszélgetős mesékkel! Ízelítőképp itt az első mese. Mély, és érzékeny hangjával, közvetlen egyszerűségével és Szimonidesz Hajnalka csodás illusztrációival garantáltan le fog venni a lábadról! Olvass bele!

tovább...

Fogadj örökbe egy tigrist!

Beszélgetős mesék kicsiknek

Egy tigris félelmetes, de ha közel jön, kiderülhet, hogy nem is veszélyes, sőt. Így van ez a való élet sok jelenségével: érdemes közelről megnézni őket. Fedezzük fel Matyi és a tigris szemével újra a mindennapjainkat és beszélgessünk róla közösen! Tudj meg mindent Bendl Vera legújabb mesekönyvéről!

tovább...

92. Ünnepi Könyvhét

Nagyszerű Pagony- és Tilos az Á- könyvek 2021-ből

Mi nagyszerűen éreztük magunkat a Könyvhéten, reméljük, ti is! Azoknak, akik esetleg lemaradtak volna róla, most összegyűjtöttünk minden Pagony és Tilos az Á újdonságot, amit a Vigadó téren bemutattunk. Az egyszerűség kedvéért nem a megjelenés dátuma szerint rendeztük a könyveket, hanem életkori ajánlás alapján haladtunk az egészen kicsiktől az egészen nagyok felé. Kattints és ismerd meg a legeslegújabb könyveinket!

tovább...