Vakáció könyvekkel!

A legjobb meseregények a nyárra

Itt a nyári szünidő és vele együtt az időmilliomos gyerekek: igazán alkalmas időszak ez a meseregények olvasására. Nem kell szétszabdalni az olvasást napi, esti adagokra, lehet falni a fejezeteket. Összeállítottunk hát egy szemlét a legfrissebb, legizgalmasabb meseregényekből.

tovább...

Végre itt van a 93. Ünnepi Könyvhét!

Ismerd meg az újdonságainkat!

Fantasztikus programokkal, és persze szuper, új könyvekkel várunk a Vigadó téren. Kicsiktől a nagyokig mindenkinek van valamilyen meglepetésünk! Ebből a szemléből megismerheted az összes könyvheti újdonságunkat! Kattints, és olvass tovább!

tovább...

"Teljesen beleengedem magam a mesébe"

Berg Judittal beszélgettünk

Itt az új Két kis dínó! Vagyis, ami azt illeti, már három!!! Ráadásul az egyik legizgalmasabb történelmi korban, Artúr király udvarában kalandozhatunk velük! A szerzőt, Berg Juditot kérdeztük a legújabb kötetről, a sorozat jövőjéről és az UNICEf-fel közös munkájáról. Olvass tovább!

tovább...

Két kiéhezett időutazó

Tudj meg mindent a Két kis dínó-sorozatról!

Önálló olvasásra szoktatni a gyerekeket hatalmas kihívás, akkora, hogy nem meglepő, ha hirtelen azt sem tudjuk, hogyan fogjunk hozzá. Az elsősöknek nagy sikerélményt adhatnak a Most én olvasok!-sorozat kötetei, de ha ezen a szinten már túl vagytok, akkor jön a feketeleves!
Hogyan találjunk olyan könyvet, ami kellően izgalmas, kalandos, az ő korosztályuknak szól, és amellett, hogy kihívást jelent, az önbizalmukat is növeli?
Nem kell tovább keresgélnetek, mert mi most mindent elmesélünk nektek a Két kis dínó-sorozatról!

tovább...

Dínók, sárkányok és Artúr király

Két plusz egy kis dínó

Olvastátok a két kis dínó eddigi kalandjait? Akkor jöhet még egy nagy adag izgalmas kaland, amit Artúr király korában él át Trikó és Nyamm? Berg Judit legújabb könyvében a két – vagy három?! – kis dínó még egy sárkánnyal is szembeszáll, és segít Artúrnak és Merlinnek rendbe tenni Angliát. Olvass tovább!

tovább...

Hogy találta meg Trikó és Nyamm az Excaliburt?

Olvass bele Berg Judit legújabb könyvébe!

Trikó és Nyamm ismét útra kelt! Ezúttal egy kisebb félreértés egyenesen Artúr király idejébe repítette őket. Persze időutazó hőseinket sem kell félteni, ebben a korban is hamar feltalálják magukat! Kalandozzatok velük! Olvassátok el a Két kis dínó Artúr király udvarában bevezetőjét!

tovább...