A tökéletes karácsonyi könyvek kiskamaszoknak!

Abszolút karácsony!

Kiskamaszoknak nem könnyű olyan karácsonyi meglepetést választani, ami elég menő, elég izgalmas és még könyv is - ebben egyetérthetünk. Mi most kategóriákra bontva listáztuk nektek az összes Abszolút könyvet, hogy megkönnyítsük számotokra a választást, és partnereink korosztályos újdonságait is belecsempésszük a listába. Így biztosak lehettek abban, hogy karácsony másnapján egy fotelben összegömbölyödve olvasó gyereket találtok majd a nappaliban!

tovább...

Ismerd meg az Abszolút Könyveket!

Egy kihagyhatatlan könyvválogatás 9-12 éveseknek

Mit adjunk a gyerek kezébe, amikor már nem kisgyerek, de még nem is igazán tinédzser? Sokáig nagy kihívást jelentett számunkra olvasmányt ajánlani nekik, mert elég összetett a helyzetük. Ne legyen mese (azok már száműzve vannak a dedós kategóriába), de ne is legyen olyasmi, amit még nem feltétlenül tudnak megemészteni, mert túl nyomasztó, vagy egyszerűen nem a korosztályuknak megfelelő problémákról, sajátosságokról szól.

tovább...

Nyomozásra fel!

A rejtélyek minden korosztályt egyaránt lázba hoznak, nincsenek ezzel máshogy a kiskamaszok sem. Összegyűjtöttük nektek a legizgalmasabb nyomozós könyveket, amik nem hiányozhatnak a polcról!

tovább...

"Az olvasás is kaland, rejtély, borzongás, izgalom"

Wéber Anikóval beszélgettünk

Wéber Anikó újabb azonnal behúzós, nyomozós regénnyel lepett meg minket. Ám A Gondolatolvasó sokkal több, mint izgalmas krimi. Az iskolai dinamikákról, a folyamatos versenyhelyzetről, a teljesítménykényszerről és a barátok fontosságáról is olvashatunk benne. Tudj meg mindent A Gondolatolvasóról ebből az interjúból! Olvass tovább!

tovább...

Légy te is detektív!

Fejtsd meg A Gondolatolvasó rejtélyét!

Elgondolkodtál már azon, hogy a jótanulók élete sem mindig fenékig tejfel? Hogy ők is csak gyerekek, akik barátokra vágynak és játszani szeretnének? Wéber Anikó legújabb vérpezsdítő iskolai krimijében lelepleződik, ki szivatja a tehetséggondozó-szakkörösöket, miközben az újdonsült nyomozók egymást, és önmagukat is jobban megismerik. Az Abszolút Könyvek sorozat legújabb tagja, A Gondolatolvasó egy laza, mégis tartalmas detektívregény, amely izgalmakkal és fontos tanulságokkal is szolgál a felső tagozatos és kisgimnazista olvasóközönség számára. Olvass tovább!

tovább...

A Gondolatdoboz

Olvass bele Wéber Anikó legújabb regényébe!

Wéber Anikó ismét egy letehetetlenül izgalmas krimivel lepett meg minket! Olvass bele A Gondolatolvasóba, és merülj el ebben a pörgős, realisztikus, és mégis varázslatos regényben! Kattints ide az első fejezetért!

tovább...