Top 6 fura lényes könyv

Találd meg, hogy téged mi érdekel

Varázsolódj el, hiszen a fantáziának semmi nem szab határt! Összegyűjtöttünk neked pár könyvet, illetve sorozatot, hogy könnyebb legyen a választás, ha tündéres, boszis, manós, vagy más egyéb mágikus könyvet keresel. A sor természetesen bármikor folytatható, csiribú-csiribá... Rendelj 20%-os kedvezménnyel webboltunkból varászlatos könyveket!

imagehandler_11.jpegJulia Donaldson könyve elvarázsolja a legkisebbeket!

1, Boszi seprűnyélen

Ha barátságos, vidám boszit keresel, akkor Julia Donaldson verses meséje a te könyved! Ebből a soroló versikéből megismerheted a világ legszétszórtabb, de legkedvesebb boszorkányát, aki mindenkit kérdezés nélkül felvesz repülő seprűjére Így közösen, együttes erővel tudják legyőzni a sárkányt. A legkisebbek rögtön otthon érzik magukat ebben a meghitt és barátságosan varázslatos világban, kattints ide egy korábbi cikkért! 

Rendeld meg a könyvet itt!

imagehandler_6.jpeg

2,  Mesél az erdő!

Már alig vártuk, hogy újra a boltokba kerüljön régi kedvencünk, a Mesél az erdő-sorozat! Tony Wolf klasszikusait már nagyobb bölcsiseknek is mesélheted, de igazán az ovis korosztály fogja a szívébe zárni a bölcs törpékről,szunyókáló óriásokról, varázslatos tündérekről szóló meséket. Ha szeretnéd átadni az ovisodnak is azokat a klasszikus értékeket, amelyeket neked adott ez a könyv gyerekként, és szeretnél olyan mesét olvasni esténként, ami őt is megerősíti abban, hogy egy kis odafigyeléssel és kedvességgel a világ egy picit jobb hely lehet, mindenképp szerezd be a sorozatot! Mindig is érdekelt a különös természeti lények mágikus világa? Olvasd el korábbi cikkünket!

Tedd a kosaradba most 20% kedvezménnyel!

3,  Mágikus állatok
imagehandler_7.jpegIdeális sorozat kezdőknek is!

Szereted az állatokat, a rejtélyeket és a varázslatos történeteket? A Mágikus állatok iskolájában mindent megtalálsz, ami egy igazi első önálló olvasmányhoz kell. Ha már túl vagy a képekkel tarkított, nagy betűs könyveken, és szeretnél egy könnyed nyelvezetű, izgalmas olvasmányt egy olyan titokkal, ami csak a tiéd, ez a könyv a tökéletes választás. A mágikus állatok szavát csak a gazdájuk érti - te már megtaláltad a tiédet? Ha megtetszett a sorozat, olvasd el a 10 éves Léna ajánlóját is!

Keresd az összes könyvet most kedvezménnyel!

4, Harry Potter-sorozat
imagehandler_8.jpegKihagyhatatlan és letehetetlen!

Hippogriffekkel, tesztrálokkal, házimanókkal, koboldokkal, és még sok-sok varázslatos lénnyel gazdagította a fantasy világot J. K. Rowling, amikor megalkotta a Harry Potter-univerzumot.

Ezt a sorozatot senkinek nem kell bemutatni, de ha eddig még nem kezdtél bele, ezeket a fantasztikus lényeket mindenképp meg kell ismerned! Lebilincselő történet, fergeteges karakterek, varázslatos környezet - vesd bele magad, ha eddig még nem tetted! A sorozatot már kétféle borítóval, és ráadásul már gyönyörűen illusztrált képeskönyv formában is be tudod szerezni, és találsz színezőkönyvet is!

Szerezd be a leghíresebb és legaddiktívabb varázslóiskola krónikáit most 20% kedvezménnyel!

5, A Szelek Tornya
imagehandler_9.jpegAz egyik legjobb fantasy...

Hogyan lehet a porosodó tankönyvek anyagát izgalmassá tenni? Nem kell hozzá más, csak Szakács Eszter határtalan fantáziája: egy young adult történet, amelyben az általunk ismert világ eltörpül a zsebuniverzumok mellett, egy kiválasztott lány, akin világok sorsa múlik, néhány modern technológiát használó görög isten, és persze a fantasztikus lények, amelyeket ez az elképesztő kaland hoz magával. Tudni szeretnéd, miként válik Mira grifflovassá? A görög mitológia young adultba ágyazva, ez A Szelek Tornya! Aztán olvasd el a Babilont is!

Rendeld meg a Szelek tornyát itt, a Babilont pedig itt!

6, Az úr sötét anyagai
imagehandler_10.jpegKalandok felsőfokon!

Amennyire baljós a sorozat címe, annyira lebilincselő a történet, amelyben csak úgy hemzsegnek a különböző világokból származó rejtélyes lények: apró epetőrök, páncélos medvék, mulefák, és persze az elmaradhatatlan daimónok kísérik útjukon főhőseinket, akik minden nehézség ellenére vállalják a kiválasztottak nehéz sorsát, és mindent megtesznek, hogy elérjenek a céljukig, és megmentsék az univerzumot. Tarts a nagyotmondó, hebrencs Lyrával és a komor, beteg édesanyjára egyedül vigyázó Willel, nőj fel velük a feladathoz, és éld át a kalandokat!

Kövesd Az arany iránytűt és keresd a sorozat további köteteit itt!

Kapcsolódó termékek