Keltsd életre a Rumini-könyveket kockákból! - Határidő meghosszabbítva!

Kihívás több hatalmas LEGO és PAGONY nyereménycsomagért!

Építsd meg a Rumini regényekből a kedvenc jeleneted, szereplődet vagy a Szélkirálynőt, hogy megnyerd a legmenőbb ruminis-legós ajándékcsomagok egyikét!

tovább...

Pagony meseregényeket mindenkinek!

Nagyon szeretjük a meseregényeket, és nagy öröm számunkra, hogy egyre szélesedik a palettánk! Ami a legjobb ezekben a könyvekben, hogy közös esti olvasmánynak is kitűnőek, de a kisiskolások akár önállóan is olvashatják őket. Összegyűjtöttünk most néhányat, amik a közelmúltban jelentek meg, és tényleg kihagyhatatlanok!

tovább...

Könyvek karácsonyra a kisiskolásoknak

6 és 10 éves kor között ajánljuk

Harmadik ünnepi szemlénkben az idén megjelent, kisiskolásoknak szóló Pagony könyvek közül válogattuk egybe a legjobb köteteket.

tovább...

Mindent a Rumini sorozat részeiről!

Ismerd meg az összes részt!

Megjelent a Rumini 10. része, a Rumini és az elsüllyedt világ, ennek örömére pedig készítettünk nektek egy szuper összeállítást az összes eddigi részről! Olvassátok el szemlénket és merüljetek el Rumini világában!

tovább...

Berg Judit: Rumini és az elsüllyedt világ

Itt az új Rumini-kaland!

Megjelent a legújabb Rumini-könyv, amely minden eddigi kötetnél hosszabb, összetettebb és kalandosabb útra hívja az olvasókat.

tovább...

KVÍZ: Ki mondta?

Kitalálod, melyik Rumini karakterek szájából hangzottak el a következő mondatok?

Na most aztán készítsd elő az összes Ruminit, mert ezt a tesztet csak az igazán felkészült rajongók fogják tudni helyesen megoldani!

tovább...

KVÍZ: Te melyik Rumini karakter lennél?

Töltsd ki!

Berg Judit jellemzést írt nekünk néhány Rumini karakterről, és úgy gondoltuk, ez igazán szuper alap egy izgalmas kvízhez! Töltsd ki, és derítsd ki, te melyik karakter lennél!

tovább...

Olvass bele az új Rumini-könyvbe!

Jön a Rumini és az elsüllyedt világ!

Rumini és barátai kalandjai végre folytatódnak! Egy minden eddiginél hosszabb, izgalmasabb és kalandosabb résszel: a Rumini és az elsüllyedt világ már előrendelhető a webboltunkban!

Olvass bele most te is az új részbe!

tovább...

Az eddigi legizgalmasabb Rumini!

Megjelent a Rumini és az elsüllyedt világ!

Rumini és barátai kalandjai végre folytatódnak! A legújabb részről, a Rumini és az elsüllyedt világról mesélünk most nektek! Olvassatok tovább!

tovább...

Rendelhető a legújabb Rumini!

Csapj le rá!

Megérkezett a legújabb Rumini-kötet, a Rumini és az elsüllyedt világ! Már rendelhető a Pagony webboltjában, biztosítsd be magatokat és csapj le rá időben!

tovább...

Színezd ki a Szélkirálynőt!

Hamarosan megjelenik a 10. Rumini-könyv, a Rumini és az elsüllyedt világ, de addig is, amíg megérkezik Berg Judit meseregénye, ti hangolódjatok, és színezzétek ki a híres Szélkirálynőt!

tovább...

Gyerekkorom óta Ruminibe illő ötletekkel van tele a fejem

Interjú Berg Judittal

Hamarosan a boltokban a legújabb Rumini, úgyhogy kifaggattuk Berg Juditot: hogyan lehet tíz kötet után is inspirálódni? Milyen ötlettel indult az új rész? Milyen volt karanténban ragadva, Peruban írni? És persze megkérdeztük tőle, amit ti is rendszeresen kérdeztek tőlünk: milyen Ruminihez hasonló meseregényeket tudna ajánlani? A szerző még egy spoilert is elárult az új kötetből, úgy olvassátok!

tovább...

Jön az új Rumini, a Rumini és az elsüllyedt világ!

Ne maradj le, tudj meg róla mindent!

Az már biztos, hogy a legmenőbb ajándék idén karácsonykor a Rumini-sorozat legújabb része, a Rumini és az elsüllyedt világ lesz. Iratkozz fel most különleges ruminis hírlevelünkre!

tovább...

Rumini sikertörténete

Amikor lassan tizenöt éve Berg Judit becsomagolta és betette a fenyőfa alá a Rumini A4-es lapokra nyomtatott kéziratát, eszébe sem jutott, hogy idővel kötelező olvasmány, játszótér, szabadulószoba, társasjáték és még megannyi más lesz belőle – és több kötetnyi folytatást kell írnia hozzá. Hogy hogyan és miért lett ekkora sikere? Olvass tovább!

tovább...