92. Ünnepi Könyvhét

Nagyszerű Pagony- és Tilos az Á- könyvek 2021-ből

Mi nagyszerűen éreztük magunkat a Könyvhéten, reméljük, ti is! Azoknak, akik esetleg lemaradtak volna róla, most összegyűjtöttünk minden Pagony és Tilos az Á újdonságot, amit a Vigadó téren bemutattunk. Az egyszerűség kedvéért nem a megjelenés dátuma szerint rendeztük a könyveket, hanem életkori ajánlás alapján haladtunk az egészen kicsiktől az egészen nagyok felé. Kattints és ismerd meg a legeslegújabb könyveinket!

tovább...

A gyűrű kálváriája

Olvass bele Bojti Anna legújabb kalandkönyvébe!

Bojti Anna korábbi kalandkönyvei, az Éjszaka az állatkertben és a Lidércerdő mélyén rengeteg fiatallal szerettették meg az interaktív könyveket. A kék ajtó titka most a néhány évvel fiatalabb, 6-12 éves korosztályhoz fordul. Kalandozzatok az Állatkerbet, legyetek Ti a történet hősei! Olvassatok bele az első fejezetbe!

tovább...

"A Kék Ajtó mögött rejtve pihen kincsem"

Itt van Bojti Anna legújabb regénye!

Bojti Anna, az Éjszaka az Állatkertben és a Lidércerdő mélyén szerzője most újabb szuper, interaktív regénnyel jelentkezik, ezúttal a kicsit fiatalabb korosztályt megcélozva.

Ismerd meg te is a A kék ajtó titkát!

tovább...

"Mi alakítjuk a sztorit"

Interjú Bojti Annával

Egy kalandkönyvnek te vagy a hőse, rajtad múlik, hogyan végződik a történet. Az a típus vagy, aki minden könyv befejeztével felteszi a kérdést: Mi lett volna, ha...? A kalandkönyvekben választ kapsz erre, hiszen több különböző úton is bejárhatod a regény világát, több különböző befejezését élheted át ugyanannak a kalandnak. A Pagony-játékkiadó főszerkesztője, Bojti Anna immár három interaktív könyvet jegyez. Most ezekről kérdeztük. Olvasd el a vele készült interjúnkat!

tovább...

Egy titokzatos gyűrű nyomában

Interaktív meseregény Bojti Annától

Megjelent Bojti Anna harmadik könyve, melyben a nagy sikerű Éjszaka az állatkertben és A Lidércerdő mélyén című regényekhez hasonlóan ismét a gyerekek választásaitól függ a történet alakulása, az olvasó maga hozza a döntéseket, befolyásolja a kalandot személyes preferenciái alapján. A két korábbi kötettel ellentétben A kék ajtó titkát a kisebbek, tehát a 6-12 éves korosztály fogja élvezettel forgatni, miközben a könyv megismerteti velük az olvasás igazi élményét.

tovább...

MI LETT VOLNA, HA…?

Könyvek, amelyekben te vagy a főszereplő

Kislánykoromban volt egy kedvenc mesekönyvem. Nagyon régi volt, és rongyosra olvasták már a nálam idősebb rokongyerekek, mégsem tudtam ennél jobb mókát elképzelni. Ennek a könyvnek ugyanis az volt a különlegessége, hogy én dönthettem el, hogy mi legyen a vége! Úgy éreztem, hogy egy végtelen mesét tartok a kezemben, és imádtam, hogy legalább tízféle lehetséges végkimenetele lehet az eseményeknek. Akkor még csak emiatt a varázslatérzés miatt rajongtam annyira ezért a kötetért. Most már tudom, hogy az is nagy szerepet játszhatott ebben az érzésben, hogy a szerző a döntés szabadságát kínálta fel nekem, a nyolcévesnek... - olvass tovább!

tovább...