Egyedül egy egész regényt!

Ismerd meg a Zseblámpás könyveket!

A 7-10 évesek az a korosztály, aki már igénylik az összetettebb olvasmányokat, és bár még nem adnánk a kezükbe egy 300 oldalas regényt, szeretnénk, ha örömmel olvasnának. Nagyon fontos, hogy olyan könyvek közül választhassanak, amik egyszerre jelentenek kihívást és sikert, ugyanakkor maiak, szórakoztatóak és lekötik a figyelmüket.
A cél az, hogy a gyerekek élvezzék az olvasást, így a Zseblámpás könyvek egytől egyig vidám, kalandos és pörgős olvasmányok. Tudj meg róluk mindent!

tovább...

Zseblámpás Könyvkihívás

Meghosszabítva szeptember 30-ig!

Ha a te gyereked is imád olvasni, vagy szeretnéd, ha megszeretné, akkor jó helyen jársz. Annyira népszerű volt a tavalyi olvasós kihívásunk, hogy nem volt kérdés: idén nyáron is indítunk egyet. Ebben a cikkben megismerheted a kihívásban szereplő könyveket, feladatlapokat találsz hozzájuk, melyeket a kihívás oldalára tölthetsz majd fel. Olvass tovább a részletekért!

tovább...

Ne felejtsetek el olvasni a nyáron!

10 szuper könyv kisiskolásoknak a szünetre

Mind tudjuk, milyen könnyű kiesni a ritmusból, ha nem gyakorlunk rendszeresen valamit. Én például alig emlékszem a francia nyelvre, pedig öt évig tanultam. Így van ez kisiskolás korban az olvasással is. A gyerekeknek ekkor még nincs komoly gyakorlatuk a hosszabb szövegek önálló olvasásában, és a hosszú nyári szünet alatt bizony könnyű kiesni a gyakorlatból. Persze nincs olyan szülő, aki örömmel erőltetné a kötelező olvasmányokat a gyerekére a szünet első napjától az utolsóig, amivel mélyen együtt is tudunk érezni. De akkor mi a megoldás? Olvass tovább, és megtudod!

tovább...

Elő a zseblámpákat!

Érkeznek az új Zseblámpás Könyvek!

Akik már túljutottak a kezdőolvasó szinten, de akiknek egy hosszú regény még túl nagy falat lenne, nekik ajánljuk a Pagony egyik legújabb sorozatát, a Zseblámpás Könyveket! Izgalmas sztorik, szellősen szedett szöveg, egyszerűbb szóhasználat, de megannyi kaland! És most legnagyobb örömünkre tovább bővül a sorozat, idén tavasszal három új kötettel is! Ismerd meg őket a Bartók Pagony üzletvezetőjének cikkéből!

tovább...

Hogy került a bengáli a hátsókertbe?

Kovács Attilával beszélgettünk

Megjelent Kovács Attila legújabb könyve a Zseblámpás sorozatban! Itt a Föld alatti kaland tigrissel és buszokkal! A szerző tökéletesen érti a kiskamaszokat, nem is csoda, hiszen ideje nagy részében iskolákban és könyvtárakban tart előadást. Igazi, élő kapcsolata van a közönségével. Ez pedig határozottan érződik a Föld alatti kalandon is, ami nem is lehetne ennél viccesebb, maibb és magávalragadóbb! Olvasd el a szerzővel készített interjúnkat!

tovább...

Föld alatti kaland tigrissel és buszokkal

Olvass bele Kovács Attila legújabb könyvébe!

Újabb szuper kötettel bővül a Zseblámpás Könyvek sorozat! Ezeket a rövid, mégis összetett és fordulatos regényeket azoknak az alsósoknak ajánljuk, akiknek a Most én olvasok!-kötetek már nem jelentenek kihívást, de egy több száz oldalas Abszolút-regény még túlságosan nagy falat lenne. Kovács Attila legújabb könyve végtelenül szórakoztató, és 100%-ban mai! Biztosan minden kütyürajongó kisiskolásból lelkes olvasót farag majd! Olvass bele a Föld alatti kaland tigrissel és buszokkal elejébe!

tovább...

Sütihasználati beállítások