Kézműves kuflik

2 szuper ötlet

A kuflikkal soha nem unalmas az élet, ezt már biztosan te is tudod Dániel András népszerű és nagyon mókás sorozatából!

A következő cikkben két kuflis kreatív ötletet mutatunk, mindkettőt nagyon könnyen elkészíthetitek otthon is, és aztán lehet együtt kuflimemorizni, vagy épp egyedi kufligyűrű bemutatót tartani.

A Pagony Kreatív újabb két ötletét olvashatod.


tovább...

A hinta

Olvass bele Sárkányovi második részébe!

Megjelent egy nagy kedvencünk, a Sárkányovi második része! Zoé középső csoportos lett! Vajon milyen új izgalmak várnak rá? Olvasd el a könyv egyik meséjét most!


tovább...

Home office a kulisszák mögött – 1. rész

Less be a Pagony dolgozóinak mindennapjaiba!

A hatalmas változásokat most mindannyian ugyanolyan intenzitással éljük meg. Ugyanúgy nem kapunk lisztet a boltban, nem léphetünk be a gyógyszertárba és maszkot húzunk tömegközlekedés előtt. Éppen ezért szerettük volna neked megmutatni, hogy hogyan is alakult át az életünk, mióta a boltokban nem fogadhatunk vásárlókat, és amióta szinte az egész hálózat home office-ra állt át. Elsőként a Pozsonyi Pagony törzsvásárlói fognak örülni, hiszen Laura, a bolt üzletvezetője-lelke-háziasszonya jelentkezik elsőként otthonról. Olvass tovább!


tovább...

Bendl Vera: Berci nem megy iskolába - 2. fejezet

Remsey Dávid rajzaival

Bendl Vera a Pagony egyik legújabb szerzője, Mihályi Csongor és az időgyurma című meseregényét nemsokára megismerhetitek! Most viszont Berciről ír, aki, hozzátok hasonlóan, most nem mehet iskolába – és, valljuk be, Berci ennek igencsak örül. De aztán kiderül, hogy azért mégiscsak van iskola, csak nem úgy, ráadásul Mamóval sem lehet találkozni – csak grannykype-on. Hogy erről még sohasem hallottál? Mi sem. Bercinek ugyanis nem mindennapi nagymamája van, hanem olyan, aki sokkal többet tud, mint hinnéd. Lehet, hogy még varázsereje is van?

Az első részért kattints ide, ha pedig már tűkön ülve vártad a folytatást, olvass tovább!


tovább...

Olvasd el Mészöly Ági új regényét – fejezetről fejezetre!

Itt tudjátok elolvasni Mészöly Ágnes új regényét, amit az olvasók segítségével ír - minden fejezet végén ti dönthetitek el, milyen irányba folytatódjon a történet. Hogyan? Olvasd el a játék részleteit itt!

És most kezdődjön a történet!


tovább...

Újra kinyílik a Sárkányovi!

Czernák Eszter fejéből az az ötlet pattant ki, hogy egy óvodásoknak szóló mesekönyvet fog írni, de a főszereplők nem embergyerekek, hanem mindenféle varázslények, például sárkány, troll, tündér lesznek. Ebből az ötletből született meg a Sárkányovi, amit megjelenése után rengetegen megszerettetek. Szerintünk nagyon sokan fogtok örülni, ha most eláruljuk, hogy megjelent a folytatás! És azt is elmondjuk, miért fontos a Sárkányovihoz hasonló történeteket olvasni a gyerekeknek a mostani időszakban, amikor senki nem járhat óvodába.


tovább...

Mozgás a négy fal között!

A karantént felnőttként sem egyszerű elviselni, hát még ha az ember gyerek, és az aktuális helyzet miatt nincs lehetősége órákig futkározni a parkban/oviban/suliban... Mindannyian tudjuk, milyen egy gyerek, aki mozogna, de a négy fal között rekedt. Nem nagy móka, de mi itt vagyunk, gondoltunk egyet és összeszedtük a boltjainkban fellelhető összes olyan játékot, amivel megmozgathatjátok magatokat otthon! Jelszó: nem bolondulunk meg!


tovább...

A legkedvesebb környezetbarát játékok

Új Little Dutch játékok érkeztek!

A Little Dutch-játékokat az első pillanattól fogva hatalmas rajongás övezi, és ez nem véletlen: fantasztikusan cuki, pasztellszínű csodák egytől-egyig, ráadásul környezetbarátak is (fából készülnek) és remekül fejlesztik a kicsiket. Amikor megjelentek a Pagony polcain, már írtunk róluk egy kis ismertetőt nektek, de most annyi izgalmas újdonság érkezett, hogy eljött az ideje egy második résznek!


tovább...

Segítünk választani, és ki is szállítjuk a csomagodat a boltból Győrben!

Mintha a boltban lennél - azonnali segítség a vásárláshoz

A Győri Pagonyban megszokott segítséget megkapod ebben a megváltozott helyzetben is. Keress minket telefonon, messengeren, mert mi most sem hagyunk segítség nélkül így is megadjuk, amit boltjainkban megszokhattál. A boltba nem tudsz bejönni, de március 30-tól kérhetsz házhoz szállítást!


tovább...