Színezz dínókat!

Megjelent Berg Judit népszerű Két kis dínó sorozatának hatodik része: ezúttal a honfoglaló magyarok életét forgatja fel teljesen Trikó és Nyamm, a két kis bajkeverő. Hoztunk nektek néhány szuper színezőt is hozzá, töltsétek le, nyomtassátok ki és idulhat is a móka! Jó szórakozást!

tovább...

Könyvheti újdonságaink

Idén online ünnepelünk!

Idén nyáron hagyományos formájában nem kerül megrendezésre az Ünnepi Könyvhét, de mi nem szomorkodunk: ebben a hatalmas szemlében összegyűjtöttük nektek az összes újdonságunkat! Mindent elmesélünk nektek róluk, sőt, bele is olvashattok valamennyibe - majdnem úgy, mintha együtt lennénk a Vörösmarty téren.
Reméljük, hamarosan személyesen is láthatjuk majd egymást, de addig is készítsetek egy nagy pohár finom limonádét, és böngésszetek!

tovább...

Rajzpályázat

Két kis dínó rajzpályázat

Rajzpályázatot hirdetünk: álmodjátok meg, hova utazzon Trikó és Nyamm!

tovább...

Nyár, Balaton, szerelem

Megérkezett a Csíííz!

Bakó Liza bemutatkozó regénye, a Csíííz! egy igazi nyári, balatoni történet, tökéletes kikapcsolódás a forró nyári napokra! Balaton, barátság, szerelem... mi kell még? Kattints és tudj meg mindent a könyvről!

tovább...

Új lehetőségek svédasztala

Megjelent a Csíííz!

Bakó Liza bemutatkozó regénye, a Csíííz! egy igazi nyári, balatoni történet, ami garantáltan szuper társa lesz minden kamasznak a nyári szünetben! Letehetetlen, vicces történet, mi azonnal a szívünkbe zártuk, és most hoztunk belőle is egy kis ízelítőt. Olvass bele most te is!

tovább...

Az okos, a szép és a vicces

Ismeretterjesztők mindenkinek

Egy jó ismeretterjesztő lehet nagyon tanulságos, de lehet csuda szórakoztató és világszép is. Most itt egy nagy csokor belőlük, válogassatok!

tovább...

Hangolódunk a nyárra!

Bár az elmúlt hetekben az időjárás nem volt túl együttműködő, azért mi tudjuk, hogy a nyár már a kanyarban van! A Hurrá, nyaralunk! című képeskönyvvel szinte érzezni a melengető napsugarakat, a tenger illatát, és persze azt a vidám káoszt, ami minden családi nyaralásra jellemző!

tovább...

Megérkezett az Árulás!

Itt a Szárazság folytatása!

Rojik Tamás tavaly megjelent regényének, a Szárazságnak végre megérkezett a folytatása! Az Árulás még mélyebben megismertet bennünket a 2050-es évek Magyarországával, ezúttal társadalmi berendezkedésre és az egyenlőtlenség kérdésére fókuszálva. Kattints és mindent elmesélünk róla!

tovább...

Így‌ ‌barátkozzatok‌ ‌meg‌ ‌a‌ ‌sötétséggel!‌ ‌

Nálatok is nehezen megy esténként a fektetés? A lámpaoltás és a sötétség sok gyerek rémálma...volt eddig! Szerencsére megjelent egy olyan hiánypótló képes mesekönyv, ami zseniális illusztrációkkal és rengeteg humorral segít a kisebbeknek legyőzni a sötétségtől való félelmet!

tovább...