A közlekedés titkai

Ezek a mi kedvenc közlekedős könyveink

Közeleg a tavasz, nemsokára újra mehetünk kirándulni! Ha már eddig is a járművek bűvkörében élt a gyereked, akkor a kirándulások alkalmával biztos találkozni fog olyan közlekedési eszközökkel, amikről ezer kérdése lesz! Ha pedig már iskolás a csemete, és lassan elkezd önállóan jönni-menni, akkor a biztonságos közlekedés szabályairól is érdemes lesz átlapozni pár képeskönyvet. Ne keress tovább, van pár szuper tippünk! Kattints ide!

tovább...

Megjött A villamos

A remíztől a hurokvágányig - Lapozz bele!

Megérkezett Kovács Tamás György és Szinvai Dániel fantasztikus könyve, mely minden kicsi és nagy villamosrajongó kedvence lesz! Nem hiszed? Lapozz bele a kötetbe!

tovább...

Minden, ami Boribon

Játssz, kalandozz, mesélj Marék Veronika ikonikus medvéjével!

Ismered Boribont, a játékmackót? Annipannival lakik, van egy cicája és egy saját, kis kék játékmackója is. Vele indult a Pagony Kiadó története, és meséi már évtizedek óta kísérik a legkisebbeket. Hát persze, hogy ismered! De azt tudtad-e, hogy már nem csak mesék, de plüss, különböző társasjátékok, sőt, kalandjáték is született Boribonhoz kapcsolódva? Kattints ide és ismerd meg az összes boribonos újdonságunkat!

tovább...

Így készült A villamos

Kovács Tamás Györggyel és Szinvai Dániellel beszélgettünk

Megérkezett A villamos, 2023 egyik legizgalmasabb Pagony-könyve! Most bepillanthatsz a kulisszák mögé és megtudhatod, hogyan is alakult ez a gyönyörű, ismeretterjesztő képeskönyv. Olvass tovább!

tovább...

Márciusban is: ingyenes tanári műhely a Pagonnyal

Kávézzunk együtt a Dióban!

Március utolsó péntekjén is várunk szeretettel a Pagony Tanári műhelyben.

Ez alkalommal nem egy könyvvel, hanem egy, az irodalomtanításban megkerülhetetlen témával, a versekkel és szöveggyűjteményekkel fogunk foglalkozni.

Kattints ide a részletekért!

tovább...

Sínen vagyunk!

Egy könyvben minden, amit a villamosokról tudni érdemes

A te gyereked is rajong a villamosokért? Ezer kérdése van, de elakadtál a válaszokkal? Előfordulhat, hogy nem tudtad neki megmondani, hogy melyik a világ leghosszabb villamosa vagy mi az a pantográf? Mostantól minden másképp lesz! Mindent megtudhattok áramszedős pajtásainkról egy igazi villamosrajongó és -szakértő, Kovács Tamás György frissen megjelent ismeretterjesztő könyvéből, melynek illusztrációit Szinvai Dániel készítette. Olvass tovább!

tovább...

Mi Boribon titka?

Tudd meg, miért Boribon a gyerekek lelki társa!

Gyerekek, szülők és lassan nagyszülők örök kedvence Boribon! De mit is mondanak nekünk és a gyerekeknek a Boribon mesék? Ismerd meg őket mindkét szemmel! Vajon mi lehet Boribon titka? Olvasd el, mennyi mindenre jó egy-egy Boribon kötet!

tovább...

Ha a tökéletes játékot keresed...

23 verhetetlen játék kicsiktől nagyokig mindenkinek

Társasozni szuper, ebben megegyezhetünk. A tökéletes játékot megtalálni viszont néha igazi kihívás. Ebben szeretnénk most segíteni neked. Összeválogattunk egy gazdag és sokszínű játékkínálatot, amiben biztosan megtalálod, amit keresel. Olvass tovább!

tovább...

A játszóterek titka

Itt a legújabb Boribon!

Marék Veronika legújabb meséjében mindenki kedvenc medvéje, Boribon a játszótéren kalandozik. Ennek apropóján mi is elgondolkoztunk, hogyan is alakultak ki azok a játszóterek, melyek ma annyira szerves részei a mindennapjainknak. Olvass tovább, elmeséljük, és bemutatjuk a Boribon a játszótérent is!

tovább...