“A régi vágyam egyre jobban lobban.”

Mit csinál az író nyáron? 17. rész - Interjú Nényei Pállal

Több éve indítottunk egy nyári cikksorozatot a Pagony blog oldalán, ahol a szerzőket, illusztrátorokat faggattunk arról, hogyan-mivel töltik a szabadságot...

Olvasd el, hogyan nyaral/vagy nem nyaral Nényei Pál Az irodalom visszavág című könyv szerzője!

tovább...

Engem azzal büntettek, hogy egy hétig nem olvashattam

Mit csinál az író nyáron? 16. rész - Interjú Tallér Edinával

Több éve indítottunk egy nyári cikksorozatot a Pagony blog oldalán, ahol a szerzőket, illusztrátorokat faggattuk. Szerencsére eljött az ideje, hogy folytassuk!

Mostani kiszemeltünk Tallér Edina a Most akkor járunk? és a Holnaptól minden rendben c. regények szerzője!

tovább...

Ugorj fejest egy varázskönyvbe!

A nagy ugrás – Fin Spencer fantasztikus naplója 8 éves kortól kezdő olvasóknak, illetve fiatal rocksztároknak ajánlott

Tegyük fel, hogy egy átlagos 12 éves srác vagy, aki már most magabiztosan tudja, hogy egyszer hatalmas rocksztár lesz, aki kaszkadőrnek sem utolsó. Teli vagy önbizalommal, sokat teszel az álmaidért, de olykor becsúszik egy két baki, amiket nem ártana kiküszöbölni. Te vagy a Fintasztikus Fin Spencer, a szerencse fia, ugyanis egy szép napon a kezedbe kerül egy varázsnapló. Ezen a napon megismerheted a szavak teremtő erejét, amivel az összes hibádat helyrehozhatod. Persze csak azután, hogy elkövetted a lehető legnagyobbakat, és megtapasztaltad a hibáiddal járó legeslegszörnyűbb következményeket.

tovább...

Napsütés, erdő, úszás, séta, szerelem

Mit csinál az író nyáron? 15. rész - Interjú Nemere Istvánnal

Nemere Istvánt, a Lidércfény Nyomozóiroda szerzőjét nem kell bemutatni. A több mint 600 kötettel rendelkező szerzőt kifaggattuk mit csinál a nyáron, kattints és olvasd el az interjút!

tovább...

Kövesd a nyomot, hallgass a szívedre!

Detektív regények lányoknak

Különleges képességek, rejtélyes meghívók, szerepjátszás, autóversenyzés, családi balhé – ebben a válogatásban a mostanában megjelent legizgalmasabb kötetekről olvashattok egy rövid összefoglalást.

tovább...

5+1 ok, hogy miért kötelező a Nick és Norah végtelen éjszakája

Mészáros Dorka ajánlója

nick_es_norah_borito_1000px.jpgnick_es_norah_borito_1000px.jpgUgyan nem újdonság ez a könyv, de a 16+-os korosztálynak kötelező! Még huszonhárom évesen is élveztem minden egyes sorát, ezt érdemes elolvasni, ha már voltál szerelmes – és az mindenki volt már... Nick és Norah egy olyan utazásra hív, aminek a végén másképp látod a dolgokat. Kicsit jobban. Szebben. És rájössz, hogy mi is a helyzet a világ széttöredezettségével...

tovább...

Pitypang és Lili története folytatódni fog!

Interjú Pásztohy Pankával - kutyákról

Pásztohy Panka igazi kutyabarát! Ha elolvasod a vele készült interjúnkat, megtudod, hogyan folytatódik Lili és Pitypang története, mi a véleménye a valóban felelős kutyatartásról és megismeredheted a 17 éves Kacatot!
Ha te is szereted a kutyákat vagy titokban egy igazi kiskuytára vágysz, tarts velünk!

tovább...

Pedig ki más olvasson magyar íróktól, ha nem mi?

De kik azok a Booktuberek? 2. rész - Interjú a LapozzÁgi vloggerével

Vloggerek, Youtuberek, Booktuberek... De kik ők? A Booktuberek, azok vloggerek és egyben Youtuberek is, akik a YouTubeon teszik közzé a könyvekkel kapcsolatos videóikat.
Interjúsorozatunkban most megismerhetitek őket, második kiszemeltünk Horváth Ágnes.

tovább...

Anya, gyere, fogjunk gyíkot!

Mit csinál az író nyáron? 14. rész - Interjú Kertész Erzsivel

A hullámfürdő-medencéjének legmélyebb részén, a medence széléről visítva beleugrálni a hatalmas hullámokba – ez volt számomra minden nyár csúcspontja.
Kertész Erzsi a Labirintó című könyve óta belopta magát a szívem csücskébe. Minden történetével különleges világok ajtajait nyitogatja, és értő érzékenységgel vezeti a hőseit. Kalandjai gyönyörű nyelvezettel megírt utazások, fejlődések és tükrök, tükrök mindenütt!

Ismerd meg te!

tovább...

Sütihasználati beállítások