Ezeket a könyveket szerettük tavaly

Köztük van a te kedvenced is?

Azok, akik gyakran megfordulnak a Pagony-boltokban, valószínűleg ismerik a legtöbb boltosunkat. Karácsony előtt összeszedtük nektek egy videóban, hogy kinek mi a kedvenc pagonyos könyve, most pedig arról olvashattok, hogy melyik könyveket szerették boltosaink a legjobban 2015-ben.

tovább...

Kedvenc 2015-ös játékaink

Mi imádtuk őket, és ti?

Jobbnál jobb játékokkal ismerkedtünk meg tavaly, nem csoda, hogy nagyon nehéz volt kiválasztani a kedvencünket! Kattints, és olvasd el, hogy melyik boltosunk melyik 2015-ös játékot szerette meg a legjobban, ha pedig ezzel megvagy, nézd meg, melyek voltak a legszuperebb könyvek tavaly!

tovább...

Az öt legrosszabb példakép

Komisz kölykök öt szuper könyvben

Ki mondta, hogy egy gyereknek mindig jónak kell lennie, vagy bonyolultabbnál bonyolultabb problémákat megoldania? A mostani szemlénkben öt olyan srácot mutatunk be, akik folyton valami rosszaságon törik a fejüket – ám persze végül úgyis mindig kiderül, hogy az elevenség nem feltétlenül hátrány, sőt! Ismerd meg Greg HeffleytProfi Nokit, Tom Gates-t, Juharfalvi Emilt és Rosszcsont Petit!

tovább...

Három nyomozós könyv fiatal detektíveknek

Szaglássz Timmel, Mikivel és a Templeton-ikrekkel!

Nyomozós könyvekből sosem elég! Nekem az Emil és a detektívek örökre az abszolút kedvenc marad, de azért jó tudni, hogy az utánpótlás is elég erős. Olvasd el, mit kell tudni a Tim mesterdetektív- és a Templeton-sorozat legújabb köteteiről, vagy Ciki Mikiről, aki a nevével ellentétben nagyon is menő!

tovább...

Pagony TV!!!

Folyamatosan bővülő kínálat az egész családnak

Kattints a YouTube csatornánkra!

tovább...

Jó kis évünk volt!

állapítja meg Kicsinéni december 31-én...

Nem zárhatnánk stílusosabban az évet, mint Dániel András két meséjével a Kicsibácsi és Kicsinéni (meg az Imikém) visszatér (bár el sem ment)-ből. Olvasd el tehát a Napló című mesét, majd Kicsibácsi elmagyarázza Imikémnek, hogy szív, kalandvágy  és dőlésszőg (meg tapasztalat) nélkül semmire nem megy az ember. 

Mindenkinek nagyon boldog új évet, sok jó olvasnivalót kíván a Pagony!

tovább...

Van már homokozó a lakásodban?

Végre megérkezett a Mozgó homok!

Nem tudom, ma mi a helyzet a homokozókkal, de amikor én voltam ovis, a homokozó volt a közösségi élet centruma. Ott nem számított, hogy fiú vagy vagy lány, mint mondjuk a legózáskor, vagy hogy kis- vagy nagycsoportos, mint amikor a biciklikért ment a harc. A homokozó mellett mindenkinek helye volt. A Mozgó homokkal ugyanez a helyzet, azzal a különbséggel, hogy felnőtteket is garantáltan leköti.

tovább...

Szuper könyvek a téli szünetre

Már csak egy forró bögre kakaó hiányzik!

Ugyanúgy, ahogy vannak könyvek, amiket a tenger- vagy tóparton a legjobb olvasni, van néhány olyan, amikbe sokkal hangulatosabb a karácsonyfa mellett üldögélve beletemetkezni, mint máskor. Összeszedtük a legtéliesebb, legkarácsonyiszünetesebb könyveket, neked már nincs más dolgod, csak meggyújtani néhány gyertyát, főzni egy csésze teát vagy egy csinálni egy bögre kakaót, és máris falhatod aktuális kedvencedet!

tovább...

Játszd el a Graffalót plüssökkel!

Donaldson-rajongóknak kötelező!

Julia Donaldson másfél évtizede rendkívüli népszerűségnek örvend hazájában, Angliában, de úgy tűnik, a Donaldson-kultusz begyűrűzik Magyarországra is. Egyre több könyvét olvashatjátok magyarul is: talán hallottatok már Tüköry Lédáról, vagy Behemankáról, az óriáslányról, de a legnépszerűbbek egyértelműen a láncmeseszerű történeteket tartalmazó lapozói, ezek közül is A graffaló és A graffalókölyök. A nemrég a boltokba került Graffaló-plüssök minden Donaldson-rajongó kedvencei lesznek, ez biztos!

tovább...

Sütihasználati beállítások