Most meglepetés könyvet adunk a rendelésed mellé!

Olvass tovább, tudd meg a részleteket!

Éljenek a gyerekek, éljen a gyereknap!

MOST RENDELÉSED MELLÉ AJÁNDÉKKÖNYVET ADUNK!

Tudd meg, mit kell hozzá tenned, hogy te is megkapd!

Nagyon egyszerű:

válogasd össze a csomagod, és rendelésed leadásakor ÍRD BE A MEGJEGYZÉSBE, hogy: KÉREM AZ AJÁNDÉKKÖNYVET! Csupán ennyit kell tenned, és mi a rendelésed mellé tesszük az ajándékot.

Hogy miért van erre szükség? Hogy a serényen dolgozó kollégáink a raktárban lássák, hogy ki az, aki velünk együtt szeretné ünnepelni ezt a szuper napot, és még véletlenül se maradjon ki a csomagodból az ajándék!

És hogy mi az ajándék?

aung-soe-min-f6ux-it1n7g-unsplash.jpgEzt nem fogjuk elárulni, hiszen éppen az a lényeg, hogy meglepjünk vele! De ezt biztosan állíthatjuk:

- egy olyan történet, amiben mindenki megtalálja önmagát, legyen szó kicsiről vagy nagyról

- tündérien illusztrált, kedves mese a békés együttélésről és arról, hogyan lehet minden nap ünnep

- egy igazán színes, mozgalmas és vidám kötet, amit egész nyáron örömmel forgattok majd

Szerintünk egyszerűen szuper könyv, sokunk polcán már ott van, éppen ezért választottuk ezt erre a mindannyiunk számára nagyon fontos napra. Biztosak vagyunk benne, hogy neked és a gyerekeknek is nagyon fog tetszeni.

Ne felejtsd: ÍRD A MEGJEGYZÉS ROVATBA a pagony.hu/fizetes oldalon, hogy kéred a könyvet!

kepernyofoto-2023-02-13-102133.png

+1 TIPP:

Szeretnél könyvet ajándékozni valakinek, akit nagyon szeretsz? Rendeld a csomagodat egy szeretted címére! Biztosan nem számít majd rá, hogy egy könyvekkel teli csomagot fog kapni! Ehhez nem kell mást tenned, csak megváltoztatni a szállítási címet az ő címére a rendelésed feladása előtt.

Fontos: az ajándékkönyvet csak a május 25-én és 26-án leadott rendelésekbe tesszük bele, és csak abban az esetben, ha beírod a megjegyzésbe, hogy szeretnéd!