Frissítő újdonságok a meleg napokra

Bemutatjuk legújabb könyveinket!

Aki a közelgő nyári szünetre keres olvasmányt, szerencséje van! A közelmúltban új könyvek költöztek a Pagony boltok polcaira, és már alig várják, hogy valaki beléjük olvasson. Új résszel jelentkezik többek között Széna Bogi, Maszat, Sherlock Bones és Rókazsolt, közben a Ligetben mesélnek a fák, és az Anybody már alig várja, hogy új dolgokat meséljen a tesünkről. És olyan régen látott kedvencek is újra megjelentek, mint Pikó, a nagyotmondó kishal, A csiga és a bálna, és még sokan mások! Olvass tovább, és ismerd meg mindannyiukat!

tovább...

Vakáció mesterfokon!

Széna Bogi visszatért!

Mennyire vártuk, hogy Széna Bogi újra szórakoztasson elképesztően jópofa történeteivel! Végre itt van, és Bogi most is kócos, most is iszonyú jófej és még mindig szókimondó. Csak néha keveset látunk belőle, mert eltűnik az arca egy óriási szelet görögdinnyében.

tovább...

Tudod, hol van a világ legeslegklasszabb helye?

Széna Bogi pont ott nyaral!

Széna Bogi nem viccel: megmutatja, hogy vakációzni nem lehet csak úgy félgőzzel, azt csak szívvel-lélekkel érdemes. Indulás hajnalban, és onnantól mindent bele! Lapozz bele a mesekönyvbe, és kapj egy kis ízelítőt abból, hogyan lehet nyaralni Széna Bogi-módra!

tovább...

Nagymama, miért olyan nagy a füled?

A 10+1 legvagányabb történet nagyszülőkről és unokákról!

Már a legrégebbi időkben is nagyszülők mesélhettek az unokáinak esténként a pattogó tűz mellett. Bár nem maradt fenn ezeknek a meséknek a szövege, kitalálhatjuk, miről szóltak: küzdelemről, örömről, bánatról, szerelemről, családról, halálról és születésről. Tehát magáról az életről. Vannak olyan meséink, amikben fontos szerepet játszanak a nagyik és nagypapák: ki ne emlékezne Piroska nagymamájára, akit egy harapásra lenyelt a gonosz farkas, vagy Nagyanyóra és Nagyapóra, akinek a kertjében az óriási répa termett? Válogatásunkban megismerheted a legvagányabb nagyszülőket!

tovább...

Sütihasználati beállítások