Frissítő újdonságok a meleg napokra

Bemutatjuk legújabb könyveinket!

Aki a közelgő nyári szünetre keres olvasmányt, szerencséje van! A közelmúltban új könyvek költöztek a Pagony boltok polcaira, és már alig várják, hogy valaki beléjük olvasson. Új résszel jelentkezik többek között Széna Bogi, Maszat, Sherlock Bones és Rókazsolt, közben a Ligetben mesélnek a fák, és az Anybody már alig várja, hogy új dolgokat meséljen a tesünkről. És olyan régen látott kedvencek is újra megjelentek, mint Pikó, a nagyotmondó kishal, A csiga és a bálna, és még sokan mások! Olvass tovább, és ismerd meg mindannyiukat!

tovább...

Minden, amit Babarókáról tudni kell

Ismerd meg a teljes sorozatot!

Ismeritek Babarókáékat? Ez az imádni való rókacsalád rengeteg olvasónk otthonába talált utat, hiszen amellett, hogy elképesztően aranyosak, a maguk módján nagyon életszerűek, ismerősek is. Olvassátok el Bertók Eszter ajánlóját a sorozatról!

tovább...

Babarókával minden jobb

Ismerd meg a Babaróka-univerzumot!

A Babaróka-sorozattal valami egészen különleges dolog született. Kiss Judit Ágnes meséi rámutatnak, hogy nem kell mindig tökéletesnek lennünk ahhoz, hogy tökéletes család legyünk, és hogy az igazán szoros kötelékhez hibákon, tévedéseken és bocsánatkérésen át vezet az út. Egri Mónika pedig egy olyan gyönyörű világba rajzolta bele a rókacsaládot, melybe örömmel látogatunk vissza estéről estére, akár éveken keresztül is.

A sorozatban a mesekönyvek mellett található lapozó, társasjáték és még sok minden más is! Ebben a cikkben mindent megismerhetsz, amit Babaróka!

Olvass tovább!

tovább...

Tökéletes nyaralás? Lehetséges!

Megérkezett a Babaróka vakációja!

Mit tegyünk, ha szeretnénk, hogy a gyerekeknek örök életre szóló élmény legyen a vakáció, de közben nem szeretnénk csődbe vinni a családot? Mutatunk egy könyvet, amiben választ kapsz arra a kérdésre, mi kell a tökéletes nyaraláshoz. Annyit elárulunk előre, hogy nem az öt csillagos szálló, és nem is a tengerpart. Olvass tovább, és ismerd meg Babaróka vakációját!

tovább...

Kiscica látogatása

Olvass bele a Babaróka vakációjába!

Fantasztikus hírünk van a Babaróka-rajongóknak: itt a sorozat legújabb része, a Babaróka vakációja!

Kíváncsi vagy, milyen a tökéletes nyaralás? Babaróka számára tíz nap a Liklakban, Mamaróka erdei házikójában, ahová idén legjobb barátja, Kiscica is velük tart. Liklakban lehet csillagokat nézni, tűz fölött pirítós kenyeret készíteni, kuckót építeni, sarazni, eső után pikniket rendezni a csigáknak, és még sok minden mást, amiről felnőttként nem is gondolnánk, mennyire fontosak a tökéletes szünidőhöz.

Olvasd el, hogyan indul a barátok közös nyári kalandja!

tovább...

Sütihasználati beállítások