Tombol a nyári szünet!

Olvass bele az Amíg olvasunkba!

A Most én olvasok!-sorozatban Berg Judit és Finy Petra után most Gévai Csilla folytatja az Amíg utazunkban már megismert gyerekek, Panni és Doma történeteit, négy különböző nehézségi szinten. Az első kötetben Panni van a főszerepben: éppen most fejezte be az első osztályt, és megkapja a bizonyítványát, mellé pedig egy szép könyvet. Csakhogy az olvasás még nem igazán megy neki. Bali bácsi segít neki: sütibetűt sütnek, szóvárost építenek és persze egy nagyot fagyiznak! Olvass bele az Amíg olvasunkba!

tovább...

"Rumini sokszor nem fogad szót nekem..."

Interjú Berg Judittal

2006-ban jelent meg a Rumini, a letehetetlenül izgalmas kalandregény egy vagány kisegérről. Az a siker, amit elért, mindnyájunkat váratlanul ért: megkapta az IBBY-Az Év legjobb gyerekkönyve díjat, később a nemzetközi IBBY is kitüntette, sok iskolában ajánlott olvasmány lett. De ami a legfontosabb: imádják a gyerekek! Így hát nem is maradtak el a folytatások, eltelt 10 év, és íme, hamarisan itt nyolcadik Rumini! Kovács Eszter főszerkesztő beszégetett Berg Judittal.

tovább...

Rumini-kvíz!

Megoldás és nyertesek

Már csak pár nap, és itt a Pagonyfeszt, ez pedig csak egyet jelenthet: végre kézbe veheted a legújabb Ruminit! Mi mással is ünnepelhetnénk ezt, mint egy kvízzel, amit Berg Judit állított össze neked. Játssz velünk, válaszolj mind a tíz kérdésre, és nyerj dedikált példányt a Rumini kapitányból! Kattints a nyertesek neveiért!

tovább...

Nagyon sokat változott Rumini

Interjú Kálmán Annával

10 év, 8 kötet és közel 787 elkészült, tervezett rajz és vázlat a Rumini-kötetekhez! Kálmán Anna illusztrátorral beszélgettünk a hamarosan megjelenő Rumini kapitány című kötet kapcsán az alkotásról, szabadságról, rajzolásról és a szereplőkről.

tovább...

5 interaktív könyv a nyárra

Új ismeretterjesztők és böngészők

Nyakunkon a gyereknap és a bizonyítványosztás: remek alkalmak arra, hogy beszerezz egy-egy szuper unaloműző könyvet a strandra, a családi nyaralásra, vagy a hosszú vonatutakra. Most bemutatunk nektek ötöt a legújabb és legjobb ismeretterjesztők és böngészők közül: találd meg a neked valót!

tovább...

Kártyázzunk bújócskát!

3 izgalmas játék 1 dobozban

Vadadi Adrienn ovis meséi megihlették az első Pagonyos kártyajátékot, a Bújócskát! egy pakliban 3 különböző játékot találsz, amik mind más-más kompetenciát fejlesztenek. 3-tól 7 éves korig minden ovis kedvence lesz ez az irtó vicces játék! Ráadásul a nyaraláshoz a legjobb választás, mert
1. könnyű és kicsi
2. változatos
3. nagyon-nagyon vicces
4. átmozgat
5. elgondolkodtat
6. összehozza a társaságot

tovább...

Góóól!

Ismerd meg a Góóól! kártyajátékot!

Éljen, éljen, éljen! Tombol az VB-hangulat, és a foci egyszerűen megunhatatlan! Ha már most aggódtok, hogy mi lesz, ha egyszer vége lesz, ne búslakodjatok, meg itt a Góóól!, amivel mindig megidézheted a VB legszebb élményeit! 5-99 éves korig megunhatatlan partijáték, amit az egész család imádni fog! Ráadásul 3 teljesen különböző játékot találsz egy dobozban!

tovább...

Hiányzott már Stuart Horten?

Van egy jó hírünk!

Hol is hagytuk abba? Az igen apró termetű Stuart Horten a szomszédban lakó lány, April segítségével megtalálta a rég elhunyt nagybácsi, Pöttöm Kis Tony Horten bűvészkellékeit. Közben eltüntette a polgármester asszonyt, megtévesztett pár bingózó nyugdíjast és megzúzott pár tárgyat a múzeumban... Szóval csak a szokásos. Itt a Stuart Horten mágikus masinái folytatása, a Stuart Horten talányos trükkjei!

tovább...

Egy imádnivaló baglyos könyv

Nem csak bagolymániásoknak!

A Gúfó és a gombák csak nemrég került a boltokba, de hamar mindenki kedvencévé vált. Nézd meg, hogy tetszett a könyv Laurának, akit a Pozsonyi úti Pagonyból ismerhettek, utána pedig olvass bele a könyvbe!

tovább...

Sütihasználati beállítások