Kutyá(s könyve)t mindenkinek!

Kedvenc kutyás könyveink kicsiknek és nagyobbaknak

Mi lehet az a kedves, szeretett figura, amiről minden gyerek lelkesen olvas vagy hallgat mesét? Naná, hogy a kutya! Nem csoda, hiszen a kutyák minden könyvben kalandos, hűséges, jóságos, barátságos, vidám és nagyszívű karakterek, akik nemcsak jó példát mutatnak, de a róluk szóló történetek könnyedén lekötik a fiatal olvasók figyelmét. Összegyűjtöttük a kedvenceinket a témában, hogy a rengeteg négylábúakról szóló könyv közül könnyebben választhass. Bölcsitől alsóig mindenkinek van egy kutyás könyvünk!

tovább...

A boszorkánycica lett az évtized gyerekkönyve!

Pagony könyvek a Merítés-díj shortlistjén!

Hatalmas öröm és büszkeség ért minket: Harcos Bálint A boszorkánycica című könyvét az évtized gyerekkönyvének választotta a Merítés-díj zsűrije! Szeretettel gratulálunk!
A shortlisten is sok-sok könyvünk szerepel, most az összeset összegyűjtöttük nektek!

tovább...

Közlekedés Pásztohy Panka-módra

Olvasd el és ismerd meg még jobban a Pitypang és Lili-sorozat szerzőjét, mert ebben az interjúban elárulja neked, hogyan született a Pitypang a zebrán című könyve, és hogy milyen témák és kérdések foglalkoztatják nap mint nap.

tovább...

Az ország kedvenc kutyája

Pitypang és Lili

Pásztohy Panka évek óta az egyik legnépszerűbb magyar illusztrátor, és az utóbbi években egyre nagyobb sikereket ér el íróként is. A Szeretem a kiskutyám! című könyve 2017-ben, a Gyógyítsd meg a kiskutyám! című kötete pedig 2018-ban lett Aranykönyv-díjas. Olvasd el, miért imádjuk a Pitypang és Lili-sorozatot!

tovább...

Pitypang és Lili története folytatódni fog!

Interjú Pásztohy Pankával - kutyákról

Pásztohy Panka igazi kutyabarát! Ha elolvasod a vele készült interjúnkat, megtudod, hogyan folytatódik Lili és Pitypang története, mi a véleménye a valóban felelős kutyatartásról és megismeredheted a 17 éves Kacatot!
Ha te is szereted a kutyákat vagy titokban egy igazi kiskuytára vágysz, tarts velünk!

tovább...

10 fontos pont a kutyatartásról

Egy igazi kutyás tanácsai

Kiskutyát akarok! - Ismerős a mondat? Mielőtt engedsz a nyomásnak, olvasd el Rózsa Róbert, a Szentendrei Kutyasuli vezetőjének tanácsait, aki elárulja neked, hogy mik a felelős kutyatartás legfontosabb szabályai. Ha úgy döntesz kutyát szeretne a család, érdemes átgondolni pár dolgot, a gyerekekenek meg mesélj Pásztohy Panka kutyás könyvéből, melynek most itt a folytatása, a Szeretem a kiskutyámat!

tovább...

Vannak szerzők és művek, amelyeket közelebb érzek adott évszakokhoz

Interjú Pásztohy Pankával, a Szeretem a kiskutyám! szerzőjével

Szereted a kutyákat? Imádsz sétálni, biciklizni, barátokkal lenni és messzi utakra indulni?

Akkor ismerd meg közelebbről Pásztohy Pankát, a Panka és Csiribí sorozat illusztrátorát, aMentsük meg a Kiskutyám! íróját és rajzolóját, aminek ráadásul most jelent meg a folytatása, a Szeretem a Kiskutyám!!!

Derítsd ki, milyen meglepetésekkel készül még Pásztohy Panka a gyerekeknek!

tovább...

Szeretem a kiskutyám!

Egy barátság születése

Végre megérkezett a Mentsük meg a kiskutyám! folytatása! Lili és Pitypang napja egyre izgalmasabbak. Főleg, hogy Lilinek végre teljesül a nagy álma! Lesz egy kiskutyája, aki történetesen pont Pitypang!

Olvass bele Pásztohy Panka legújabb ízig-végig kutyabarát mesekönyvébe!

tovább...

„Jobban érzem magam a gazdi szerepében”

interjú Pásztohy Pankával

Pásztohy Panka az egyik legnagyobb kutyabarát illusztrátorunk, aki most íróként is bemutatkozik nálunk. Mentsük meg a kiskutyám! címmel megjelent könyve a felelős kutyatartásról, az örökbefogadásról szól. Ennek kapcsán kérdeztük kutyákról, rajzolásról.

tovább...

Színezd ki Lilit és Pitypangot!

Színező Pásztohy Panka könyvéhez

Megjelent Pásztohy Panka első saját mesekönyve, a Mentsük meg a kiskutyám!-at. Az illusztrátor-szerző évek óta foglalkozik kutyákkal és kutyák örökbefogadásával, és most könyvet írt a témában, amelyben egy kisgyerek és egy kiskutya egymásra talál, és amikor a kiskutya eltűnik, a kislány, Lili a nyomába ered.
Nyomtassátok ki a színezőt a könyvhöz!

tovább...