Mesés mozgásfejlesztés

Ismerd meg a Kalimpa című könyvet!

Kalimpa- mielőtt személyesen is találkoztunk volna - már évek óta családi barátnak számított. Zsiga fiam ugyanis évekig járhatott Mocorgó tornára az oviban, ahol a vörös hajú kis bábfigura pillanatok alatt nagy kedvenccé vált. Ismertem a róla szóló dalokat, és Zsiga rengeteget mesélt, hogy tornáznak a babával, és a Mocorgós fiúkkal, Norberttel és Tamással.

tovább...

Dash és Lily a karácsonyon túl

Megérkezett a Dash és Lily 12 napja!

Dasht és Lilyt tavaly karácsonykor hagytuk magukra. A piros Moleskine végül összehozta New York két legfanatikusabb könyvmolyát, a cinikus, magának való Dasht és a sugárzó, mindig mindenért lelkesedő Lilyt, akik szó szerint átcsókolózták magukat az újévbe.

tovább...

Minden kapcsolatba kéne egy Dash

Kamaszkritika a Dash és Lily 12 napjáról

Karácsony. Minden embernek mást jelent. Vannak, akiket ilyenkor teljesen átjár az ünnepi szellem, és alig várják, hogy a család együtt legyen.  Vannak, akiket csak az ajándék említése hoz lázba, és fejvesztve rohangálnak a plázákban a tökéletes ajándék után kutatva.  Vannak olyan emberek, akik nem is ünnepelnek, és teljesen átlagos napként élik meg.
Vajon Dash és Lily hogyan éli meg az idei karácsonyt?

tovább...

Apró játékok apró csizmákba

Lista a legmenőbb ujdonságokról

Íme itt vannak a legmenőbb újdonságok! Most azokat szedtük csokorba, amik nem foglalnak sok helyet, beférnek a csizmákba és emellett változatosak és izgalmasak. A szemlében találsz mini logikai játékokat, igazi parti kártyákat, gyorsasági játékokat, szókirakót, flippert, színezőt, ügyességi játékot, sőt fantasztikus kreatív, mesélős, társasági játékot is!

tovább...

Különleges találmányok

Neal Shusterman-Eric Elfman: Tesla padlása

Sokat szoktam azon gondolkodni, mi lett volna akkor, ha az én fejemből pattan ki az az ötlet, hogy megépítem a Nagyhatótávolságú Energiakibocsátót, amit Tesla megépített, és a könyv szereplői pedig megtalálnak a padláson. Nyilván az ötletem teljesen más lett volna, mint Tesláé, hiszen az én gondolkodásom nagyban különbözik az övétől. – Sámuel Laura ajánlója

tovább...

Írás = önkifejezés!

Keszthelyi Emma kamaszkritikus bemutatkozása

Sziasztok!
Bemutatkozások írásában szerintem sosem remekeltem, úgy gondolom, az írásaim beszédesebbek velem kapcsolatban, de ez a szösszenet talán jobban megmutatja, ki is lennék Én.

tovább...

Játszd is!

Baráti és családi játékok ovisoknak és kisiskolásoknak a Pagonytól

Kíváncsi vagy a legszuperebb táblajátékokra? Van, hogy csak egy pakli kártyát dobnál be szívesen a táskádba? Most csupa olyan dobozt szedtünk össze, máris sokkal több játékot találsz! Itt vannak a kettő, három, négy és öt játék az egyben csomagok! Sőt, még olyat is találsz, ami direkt úgy lett kitalálva, hogy két szinten tud futni egy szabály, így tuti, hogy nem unják a nagyok, nem veszítenek mindig a kicsik...

Vigyázz, ha elkezded, ezt nem fogod abbahagyni... 

tovább...

Így segíts a gyerekeden!

Kalauz szülőknek

Mit tehetsz, hogy megelőzd? Hogyan segíthetsz a gyerekeden, ha már megtörtént? Most összeszedtük a lehető legpraktikusabb tanácsokat a bullying kapcsán! Kiderül, hogyan kell észrevenned, hogy mit tehetsz, valamint, hogy hogyan tudnak segíteni a fiktív történetek mind a megelőzésben, mind a traumák feldolgozásában.

tovább...

Hogy aludtál?

álmot hozó esti mesék minden gyerektipusnak

A nyugodt esték, békés álmok a legnagyobb ajándékok egy kisgyerek életében. Most összegyűjtöttük azokat a mesegyűjteményeket, regényeket, képeskönyveket, amik a pszichológusok tollából, vagy ajánlásával születtek, hogy a gyerekek a félelmeiket estére le tudják rakni, hogy biztonságban kipihenjék magukat.

Olvasd el a cikkünket!

Udvari Orsolya ajánlóját olvasod.

tovább...

Sütihasználati beállítások