Elő az üstöket, itt a Varázslabor!

Lencse Mátéval a Lyukasóra Sulis Kártyák legújabb darabjáról beszélgettünk

Lencse Máté ezerrel pörög, ha társasokról van szó, folyamatosan születnek a fejében az izgalmasabbnál izgalmasabb játékok! Most a Lyukasóra Sulis Kártyák sorozatban jelent meg egy új, hangosan nevetős játéka, a Varázslabor. Kíváncsi vagy, hogyan lesz ötletből társas? Szeretnéd tudni, vajon nektek való-e a Varázslabor? El sem tudod képzelni, mi köze lehet Papp Gábor Zsigmondnak ehhez a boszorkánysághoz? Akkor olvasd el Mátéval készített interjúnkat!

tovább...

Bemutatjuk a legfiatalabb magyar társasjátékszerzőt!

Pásztor Emmával beszélgettünk

Megérkezett a Lokomoto, ami a vonatrajongó családok új kedvence lesz! Egészen hihetetlen, hogy ezt a fantasztikus, szinte abbahagyhatatlan társasjátékot egy 13 éves lány tervezte és rajzolta. Ismerd meg Pásztor Emmát! Olvass tovább!

tovább...

Kötött pályán

Itt a Lokomoto, az új kedvenc társasotok!

Családi rajongás tárgya minden jármű, ami kötött pályán mozog, de leginkább a vonatok? Szeretitek a térlátást fejlesztő, agyalós és megunhatatlan logikai játékokat? Akkor a Lokomotót imádni fogjátok! Ismerjétek meg a legfiatalabb magyar játéktervező, Pásztor Emma társasjátékát!

tovább...

A közönség kedvence: Pitypang!

Pitypang és Lili játékok

Pásztohy Panka Pitypang és Lili sorozata 2017-ben indult útjára, és az ovis gyerekek tömegei szerették meg a történeteket. Pitypang és Lili az első kötetben, a Mentsük meg a kiskutyám!-ban ismerték meg egymást, ahol Lili örökbe fogadta Pitypangot. Majd a további kötetekben Lili nevelgette-tanítgatta a kiskutyáját, és igazi kutya-gazdi párossá forrtak össze!

A nagy sikerre való tekintettel most már játszhattok is velük!

tovább...

Nagy 2022-es Pagony-kvíz

Eredményhirdetés!

A JÁTÉK LEZÁRULT. Minden játékosnak köszönjük a részvételt! A megfejtést és a győztest is megismerheted ebből a cikkből. Kattints ide!

tovább...

Gyere el a Titkos fiókba, a Pagony szabadulószobájába!

Várunk a Pagony Cafe - Dióban!

Vajon mit rejt a Titkos Fiók? Kulcsokat titkos ajtókhoz? Régi leveleket? Elfeledett kincseket? Ennél is jobb: kalandokat, amiket most együtt élhetsz át a barátaiddal! Ismerd meg a Pagony legújabb, gyerekeknek szóló kalandszobáját! Olvass tovább!

tovább...

Farsangi lámpás és -maszk

Győri Borbála kreatív blogja

Milyen rég tartanak ezek a sötét és hideg délutánok! De már közeledik a tél vége, alig egy hónapig kell csak kihúzni, hogy végre tavasz legyen. A sok sötétségben mindig van valami izgalmas is, vajon mi rejtőzik benne? Mi van a fénylő ablakok mögött, ki az, aki az éjszaka leple alatt még ébren van? Régen a farsanggal űzték el a téli sötétben feléledő ártó szellemeket az emberek, és hívták vissza a napot. Készítsetek különleges lámpást és maszkot farsangra és kergessétek el a sötétet!

tovább...

Öltözz be Julia Donaldson mesehősnek!

Egyszerű és nagyszerű ötletek farsangra

A Julia Donaldson-könyvek iránti lelkesedésünk mit sem csillapodik! Ti lesztek a legvagányabbak az idei farsangon, ha a kedvenc mesehősötöknek öltöztök be. A gyerekek arcáról le se lehet majd törölni a mosolyt, ha ők lehetnek a mesekönyvük imádott karakterei. Hajrá!

tovább...

Társasozás télen-nyáron!

Pörgős játékok a Gémklubtól

A Gémker-Gémklubot bizonyára nem kell bemutatni a társasozni szerető családoknak. Röviden: ha egy jó játékot kerestek, az ő kínálatukban biztosan megtaláljátok, hiszen egészen kicsiktől a felnőttekig szinte minden kategóriában remek ajánlataik vannak. Most összeszedtünk nektek néhányat, melyek gyorsak, pörgősek, és melyeket 5 éves kor felett biztosan az egész család élvezni fog. Olvass tovább!

tovább...

Sütihasználati beállítások